RAMOS SA SUPRUGOM JEO ŠNICLU UVALJANU U 24-KARATNO ZLATO Javnost u Španiji zgrožena gestom ikone Reala (FOTO)
EPA-EFE/Raul Caro Cadenas

Proslavljeni španski fudbaler i član Pari Sen Žermena Serhio Ramos našao se na meti žestokih kritika zbog toga što je sa svojom suprugom Pilar Rubio jeo šniclu uvaljanu u zlato. Javnost u Španiji je zgrožena i stižu osude čak i od Ramosovih prijatelja!

Ramos je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj on i njegova supruga Pilar Rubio, u restoranu u Dubaiju, jedu mesni odrezak, ali specijalno napravljen za njih.

Verovali ili ne, ovaj komad mesa bio je uvaljan u 24-karatno zlato i vrednost tog obroka je 900 evra, što je za Ramosa sitnica. Njegova objava se nije svima dopala. Neki su to Ramosu i poručili u komentarima na fotografiju koja je u međuvremenu obrisana.

"Pola radnika u zemlji radi 50 sati kako bi zaradili taj novac", poručio je jedan, dok je drugi dodao kako je takav luksuz "nesposobnost povezivanja empatije s realnošću". 

Ramos je 16 godina proveo u Real Madridu, bio je dugogodišnji kapiten "kraljevskog kluba" i reprezentacije Španije, a sada nastupa za Pari Sen Žermen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sremac

21.06.2022 09:03

Glupost... To spremanje u zlatu postalo popularno zbog Saltbae, turskog kuvara koji otvara restorane po celom svetu, specifičnog zbog pripreme u zlatu i načina soljenja...napravio čovek brend. Za mene glupost, ali nekome očigledno prija, nebitno iz kog razloga. Ukusi su različiti...