PSŽ
Foto: EPA

Zato je dobar deo vremena odvojio za razgovor sa srpskim izveštačima iz Pariza. Prvo pitanje ticalo se posete stadionu „Park parinčeva“ i gledanje Pari Sen Žermena.

- Susret sa Mesijem je bio kratak, ali i sladak. Bili su jako ljubazni i stali su, ali znam kako je kad se spremaš za meč. Jeste da su već osvojili titulu, ali očekivanja su uvek velika. Nisam želeo da ih remetim i da im ulazim u prostor dok se spremaju. Videli su me kada su odlazili ka svlačionici, prišli su i pozdravili se. Veliki šampioni, zadovoljstvo i čast, pogotovo Mesi koji je obeležio istoriju fudbala - rekao je Đoković.

On je potom objasnio zbog čega njegova ćerka Tara voli Nejmara i zašto je htela da ga upozna.

- Stefan voli Mesija, a posle se i Nejmar potpisao Tari na dres. Ona ne prati generalno sport, ali ima jednu drugaricu iz škole koja je polu-Brazilka, polu-Srpkinja. Ima jedna pesma koja je komponovana za Nejmara, a ta devojčica igra uz tu pesmu. I zato je želela da upozna Nejmara, tokom celog prvog poluvremena me je pitala gde je, kad ćemo kod njega. Onda kad smo otišli na poluvremenu, postidela se, krila se iza mene desetak minuta - kazao je Đoković, a preneo „Sportklub“.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading