Dvajt Hauard slavi
Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Bivši NBA Ol star košarkaš Dvajt Houard suočen je sa teškim optužbama.

Malo poznati američki mediji "RadarOnline.com", ekskluzivno je objavio informaciju koja je kasnije potvrđena - čovek imena Stefan Harper  podneo je tužbu protiv Houarda zbog seksualnog zlostavljanja. Harper tvrdi da ga je Houard tokom leta 2021. pokušavao nagovoriti na seks u troje, ali i da ga je, kad u tome nije uspeo, na silu oralno zadovoljio. Radar Online je tražio Houvardov komentar na ove optužbe ali zasad ga nije dobio.

Prethodno je Houard nekoliko puta okarakterisan kao homoseksualac, ali je on to svaki put kategorično odbio. On ima petoro dece sa različitim ženama.

Harper u tužbi navodi:

- Da je Houard od njega tražio da dodje kod njega, i da ima želju za njegovim polnim organom. Takodje je tražio od njega da ima seks u troje ali ovaj na to nije hteo da pristane. Kako Harper navodi, on je krenuo bez obzira na sve kod Dvajta u stan. Nakon što je stigao kod njega u stan krenuli su u razmenjivanje nežnosti i preselili se u spavaću sobu. Tamo su razgovarali neko vreme, te je kako Harper kaže, Houard pozvao i treću osobu da dodje -

Zatim nastavlja:

- Nedugo zatim, pojavila se muška osoba, obučena u žensku garderobu. Harper je i dalje odbijao seks u troje, ali je Houard insistirao da pusti porno film, i da će uraditi sve što on od njega želi. Harper tvrdi da se bojao, te da je prihvatio Dvajtovo zadovoljavanje njega samog. On kaže da se plašio da ako odbije, Houard i Kiti, treća osoba koja se pojavila , bi mogli da mu naude -

Napominje još:

- Da ga je optuženi naterao da skine pantalone i počeo ga oralno zadovoljavati. Prestao je tek kada je shvatio da se Harper seksualno nije uzbudio. Kada su završili, Stefan se odmah obukao, pozvao Uber i napustio kuću - završio je svoje opisivanje događaja Harper.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading