Španija - Portoriko
fiba.com
Španija - Portoriko

fiba.com

Španija - Portoriko, Foto: fiba.com

Košarkaška reprezentacija Španije pobedila je Portoriko sa 73:63 (17:21, 19:14, 21:10, 16:18), u utakmici drugog kola Svetskog prvenstva u Kini.

Španija je upisala drugu pobedu u Grupi C, dok Portoriko ima skor 1/1.

Portorikanci su odlično otvorili meč i imali prednost od 21:17 posle prve četvrtine.

PROČITAJTE JOŠ:

Ni u drugom kvartalu stvari nisu funkcionisale za Špance, pa je Portoriko otišao na +6. Španci su od tog trenutka podigli nivo igre i na poluvreme otišli sa prednošću.

Treća deonica bila je u potpunosti kontrolisana od strane "crvene furije". Tim Seređa Skariola je dominirao i pred poslednjih 10 mintua imao 57:44.

Portoriko nije imao šanse do kraja meča i u završnici je samo uspeo da ublaži poraz.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Mark Gasol sa 19 poena, dva manje je ubacio Riki Rubio, dok je Serhio Ljulj postigao devet. U poraženom timu najbolji je bio Jan Klavel sa 13 poena.

Čak i ubedljivije od očekivanog savladani Filipini, naši momci debelo premašili "stotku"! Apsolutna dominacija i DESTRUKCIJA (FOTO + VIDEO)

Srbija je savladala reprezentaciju Filipina rezultatom 126:67 u drugom kolu na Svetskom prvenstvu u Kini. Hvala što ste pratili tekstualni prenos meča Srbija - Filipini na portalu Alo! Kraj meča. Srbija je savladala Filipine 126:67! Za našu reprezentaciju je ostao još meč sa Italijom u sredu od 13:30 za prvo mesto u grupi D.

Košarkaši Španije će u poslednjem kolu igrati protiv Irana, dok će se Tunis i Portoriko boriti za drugo mesto.

BONUS VIDEO:

Bogdanović šutirao trojke na treningu bez gledanja