Bogdan Bogdanović I Datome
Instagram/Bogdanbogdanovic
Bogdan Bogdanović I Datome

Instagram/Bogdanbogdanovic

Bogdan Bogdanović I Datome, Foto: Instagram/Bogdanbogdanovic

Košarkašra reprezentacija Srbije pobedila je Filipine u drugom meču Svetskog prvenstva u Kini, i to veoma ubedljivo sa rezultatom 126:67.

Još jednu odličnu partiju je zabeležio Bogdan Bogdanović koji je za 18. minuta ubacio 17 poena i zabeležio 5 asistencija i 3 skoka.

PROČITAJTE JOŠ:

Bek Sakramento Kingsa i reprezentacije Srbije je veoma zadovoljan prikazanom igrom svog tima: 

"Igrali smo dobro, ali teško je igrati protiv ovakvih ekipa koje ne dođu kompletne, budu oppušteni pa ubace neke šuteve, ali mi smo njih shvatili ozbiljno i meč završili odlično pa turnir za nas tek sada počinje", rekao je Bogdanović.

"Orlovi" će sledeći meč igrati protiv Italije, 4. septembra u 13 časova i 30 minuta, a ove dve selekcije su već odigrale jedan meč na Akropolis kupu:

"Veliki ulog, igrali smo već dva puta protiv njih i mislim da treba sad da odigramo najozbiljniju utakmicu i da sada uđemo u pravu formu", rekao je bek Srbije.

Čak i ubedljivije od očekivanog savladani Filipini, naši momci debelo premašili "stotku"! Apsolutna dominacija i DESTRUKCIJA (FOTO + VIDEO)

Srbija je savladala reprezentaciju Filipina rezultatom 126:67 u drugom kolu na Svetskom prvenstvu u Kini. Hvala što ste pratili tekstualni prenos meča Srbija - Filipini na portalu Alo! Kraj meča. Srbija je savladala Filipine 126:67! Za našu reprezentaciju je ostao još meč sa Italijom u sredu od 13:30 za prvo mesto u grupi D.

Bogdanović je dve sezone proveo igrajući sa italijanskim reprezentativcem Luiđijem Datomeom, pod palicom Obradovića u turskom Fenerbahčeu.

Fudbaleri prate "orlove" u meču protiv Filipina! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs / Marko Metlaš, izveštač iz KIne DATUM I VREME: 02.09.2019. 13:50 - 02.09.2019. 14:07 Selekcija Srbije igra meč protiv reprezentacije Filipina u ovim trenucima. Srbija - Filipini, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Selekcija Srbije sastaje se protiv reprezentacije Filipina u okviru drugog kola Svetskog prvenstva u Kini.

Njih dvojica su i posle rastanka ostali veliki prijatelji, a novinare je je zanimalo da li su razgovarali o tom narednom meču.

"Mi smo veliki prijatelji, čujemo se s vremena na vreme i non stop pričamo o košarci, znamo kvalitete, on misli da smo mi mnogo jači, ja mu kažem da nismo baš toliko i tako moram da ublažim, ali mi jesmo favoriti i s takvom glavom moramo da uđemo u meč jer samo ako ih ozbiljno shvatimo neće biti problema"

BONUS VIDEO

Saša Đorđević posle meča sa Filipinima: Ne volim prljavu igru!