KANAĐANIN JOŠ NIJE PREBOLEO Šapovalov ponovo pričao o meču protiv Novaka na Vimbldonu
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Mladi kanadski teniser Denis Šapovalov puca od samopouzdanja pred nastavak sezone. Šapovalov "oseća da može da parira bilo kome". Pred njim je učešće na Rodžers kupu, gde će biti peti nosilac.

- Veoma sam uzbuđen. Osećam se odlično posle Vimbldona. Popravio sam značajno svoju igru poslednjih meseci - izjavio je deseti teniser sveta.

- Imam mnogo samopouzdanja, osećam da mogu da se takmičim sa bilo kim. Čini mi se da postajem zaista velika pretnja. To su za mene veoma dobre stvari. Ako izlazite na meč i ne verujete da možete da pobedite, onda nemate šansi. U ovom sportu svako može da pobedi bilo koga.

Šapovalov je mnogo pažnje privukao na Vimbldonu. Kanađanin je stigao do polufinala, a posle poraza od Novaka Đokovića teren je napustio u suzama.

- Uvek sam verovao u sebe, protiv bilo kog igrača. Posebno na Vimbldonu sam osećao da je moja igra na visokom nivou, da mogu da stignem daleko, možda i osvojim titulu. Emocije su me preplavile posle tog meča, zbog toga sam plakao. Bio sam tužan nekoliko nedelja posle - zaključio je Kanađanin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading