SLEDI ŠESTI NOSILAC Lajović srušio favorita, pa dao prejaku izjavu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Veliku pobedu je ostvario Dušan Lajović. Popularni Duci je savladao Feliksa Ože-Alijasima, pa je sa dve vezane ponede u Torontu najavio visoke domete u narednih nekoliko nedelja. 

Nije krio Lajović zadovoljstvo zbog pobede nad mladim Kanađaninom. 

- Srećan sam što sam uspeo da se dobro snađem i da kontrolišem igru kada god bismo ušli u razmenu. Kad pogodi prvi servis, to je onda precizno i brzo, i teško je igrati, ali našao sam način da ga stavim u nezgodnu situaciju. Bilo je nekih problema u drugom setu, ali sam na 4:3 zadržao svoj servis i uspeo da pobedim. Znao sam da, kad promaši prvi servis, moram da ga teram na što više udaraca, pogotovo s forhend strane. Servirao sam mnogo bolje nego u duelu s Rusuvouorijem, zadovoljan sam kako sam odigrao. Dovoljno je da jedan poen ne ode kako treba i da se sve okrene. Imao sam i malo sreće, kada je njegov ritern na 0-30 u gemu na 4:3 završio malo u autu.

Sledeći rival Srbinu biće Kasper Rud iz Norveške, koji je u utorak savladao Marina Čilića u tri seta. Sastali su se Lajović i Rud jednom, prošle godine na šljaci u Buenos Ajresu, i Norvežanin je slavio na omiljenoj podlozi.

- Ima mnogo pobeda, ne zna za poraz u prethodnih mesec dana. Neće biti lako, ali pokušaću da se borim za svaki poen, kao i uvek. Na šljaci je mnogo bolji igrač, ali sada ima mnogo samopouzdanja - zaključio je Lajović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading