SRBIJA IMA NOVU TENISKU NADU! Ćerka Baje Malog Knindže je prava lepotica, a zbog jednog poteza je učinila svoju zemlju ponosnom! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Srbija ima svetlu tenisku budućnost, a kao dokaz toga je Ljiljana Pajčin (23), mlada teniserka koja živi na relaciji Srbija - Sjedinjene Američke Države, gde studira. Možda vam njeno ime i prezime ništa ne govori, ali je ona ćerka poznatog srpskog pevača Baje Malog Knindže, koga mnogi znaju upravo pod tim pseudonimom. Njegovo pravo ime je Mirko Pajčin.

BAJA MALI KNINDŽA NAPISAO PESMU "NOVAK ĐOKOVIĆ" I došlo je do skandala jer si jači od Nadala!

Ljiljana je nedano završila koledž "Union" u Njujorku gde je igrala tenis za "Union Buldogse". Njena ekipa stigla je do četvrtfinala tokom prethodne sezone, a Srpkinja je pokazala zavidan talenat.

Mnogi su je poredili sa Anom Ivanović, ali je Ljiljana odlučila da krene nešto drugačijim putem. Ona je nedavno postala pomoćni trener na koledžu i sada pomaže mlađim igračima.

Kako na terenu, ćerka srpskog pevača dominira i na društvenim mrežama gde se ne libi da pokaže svoju lepotu, ali i da promoviše Srbiju. Mnogi su se oduševili kada se na proslavi diplomiranja pojavila sa srpskom zastavom i podignuta tri prsta.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
OBJAVITE KOMENTAR JEDNOM!!!

08.02.2022 10:49

Zar nestudira u Rusiji? Baja recituje (jer on nije pevac) "Ameriko sisala si vesla" ili "Klintone keru" itd.

Ha Ha

08.02.2022 15:44

@OBJAVITE KOMENTAR JEDNOM!!! - Jel tebi dobro,o čemu ti pišeš?

Perica

08.02.2022 16:21

Teniska nada sa 23 godine,koja ne igra tenis,baš svašta.

Rakista

08.02.2022 18:41

Baš čudno što mu ćerka živi u imperijalističkoj Americi, a ovamo mu puna usta bratske Rusije ... Licemer. Jedini gori od njega su ovi koji se lože na njegove pesme.

Cvrle

08.02.2022 23:46

Daleko je od lepotice, više simpatična. Novinar pod hitno kod oftalmologa…