IMAO PSIHIČKE PROBLEME Nećak sestara Vilijams izvršio samoubistvo!
Tanjug/Ap

 

Nećak dve možda i najveće zvezde ženskog tenisa u 21. veku, Serene i Venus Vilijams je prema nezvaničnim informacijama koje prenosi Yahoo Sports izvršio samoubistvo. Alfons Vilijams je umro 3. februara i to nakon što je dugo muku mučio sa mentalnim i psihičkim problemima, uključujući i bipolarni poremećaj i Pejronijevu bolest. Imao je samo 21 godinu.

Živeo je u Las Vegasu i bio je unuk Ričarda Vilijamsa, oca Serene i Venus. Sabrina Vilijams, koja je bila najstarija Ričardova ćerka iz prvog braka je bila Alfonosva majka. Ona je u jednom intervjuu za "San" rekla kako nije imala nikakve odnose sa poznatim teniserkama i da je znala da njen sin ima psihičkih problema i da je već ranije hteo da sebi oduzme život.

IMAO PSIHIČKE PROBLEME Nećak sestara Vilijams izvršio samoubistvo!

EPA-EFE/JASON SZENES

 

 

NE BAŠ NAJBOLJE VESTI ZA RAFU Moraće na operaciju!

Ričard Vilijams koji je napunio 80 godina pre dva dana je najpoznatiji po tome što je trener Serene i Venus Vilijams i što im je pomogao da budu toliko uspešne u karijeri. U poslednjih nekoliko godina i sam se povukao iz javnosti.

Njegova priča je dokumentovana u filmu "Kralj Ričard" u kojem je glumio Vil Smit, a koja je dobila nominaciju za Oskar zbog načina na koji je Smit "skinuo" Ričarda. Izvršni producent je, verovali ili ne, bila Serena. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading