AMERIKANAC VERUJE U ĐOKOVIĆA Novak igra na visokom nivou, već u Melburnu može da stigne Rafu
EPA/ LUKAS COCH

Đoković bi u slučaju osvajanja desetog Australijan opena postao drugi teniser ikada koji 10 i više titula na jednom grend slemu, ali bi se i po ukupnom broju trofeja izjednačio sa Rafaelom Nadalom, koji trenutno ima 22. Amerikanac veruje da Srbin može da stigne Španca u Melburnu. 

- Sada su na 22:21. Mislim da da, mislim da je moguće. To je jedna od najvećih stvari. Iskreno sam iznenađen kako su došli do ovih brojki, ne bih bio šokiran da se to ponovo dogodi. Iskreno, nikada nisam mislio da će se prvobitno dogoditi. Novak igra na veoma visokom nivou i veoma je usresređen i mislim da može da to uradi. Mislim da ovde može da izjednači. Biće interesantno - kaže Mekinro za Telegraf. 

POTPUNO DRUGAČIJE Pogledajte kako izgleda Jelena Đoković u nesvakidašnjem izdanju (VIDEO)

Amerikanac veruje da ima tenisera koji bi mogli da se umeša u borbu između Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

- Mislim da postoji takvih, kao što su Kirjos, Alkaraz. Oni drže stvari u svojim rukama kao da su oni najbolji. Nisam video to, ali kao da se mnogo toga dešava iza kulisa, kako bi se saznalo kakva im je ličnost. Ne možete da kažete da Novak ili Nadal nemaju ličnost, mora da se odradi marketing, da se podrže igrači da bude ekspresivniji. Sve je to važno. 

Novak Đoković je pobedio Nika Kirjosa u finalu Vimbldona, a postoji šansa da odmere snage i na Australijan openu. 

- Smatram da se sve lepo sredilo za njega na Vimbldonu. Za naš sport, kada se takmičite na takvom nivou, on je sjajan za igru. On je jedan od najtalentovanijih igrača, uz Alkaraza. Ali Kirjos već ima čitav paket. Biće interesantno videti Kirjosa. Nemam sada žreb ispred mene. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading