NJOJ SE VERUJE Lepotica izabrala Medvedeva, pa zagrmela: ĐOKOVIĆ OSVAJA AO!
Foto: EPA/EPA/JOEL CARRETT

 

Novak Đoković je prvi favorit za osvajanje Australijan opena, to su znale i ptice na grani od Amerike do Australije, ali je Rejčel Štulman ipak videla drugog favorita. A onda je shvatila da se malo zeznula...

NJOJ SE VERUJE Lepotica izabrala Medvedeva, pa zagrmela: ĐOKOVIĆ OSVAJA AO!

AP/Aaron Favila

 

Bivša teniserka sad, kad je Nole oduvao Baenu (6:3, 6:4, 6:0), nema dilemu ko će osvojiti prvi grend slem u sezoni, čija završna bitka je zakazana za 29. januar.

 

 

- Za šampiona biram Đokovića. Kad je bio žreb, deo mene je želeo da budem luda i sve stavim na Medvedeva ili Cicipasa, ali sad moram da se vodim osećajem u stomaku. Đoković je prilično gladan pobeda s obzirom na to da nije igrao prošle godine - poručila je prsata Amerikanka, koja za sebe tvrdi da je u tenisu influenserka broj jedan.

 

 

Rejčel više ne igra, nije ni igrala na ozbiljnom nivou, ali je i dalje u tenisu. Kroz društvene mreže, od kojih odlično prihoduje. U prošloj godini, navodno, čak milion dolara. I sad, uoči „Ozi opena“, pokušala je da zaradi od pratioca na Instagramu - ima ih 266.000 - tako što im je ponudila sopstvenu kolekciju.

 

 

- Australija je tu. Tako sam uzbuđena što mogu da podelim prvo izdanje moje kolekcije koja je inspirisana uzbudljivom i živopisnom energijom tenisa u Australiji - poručila je 31-godišnja Rejčel, nudeći sportski peškir i poster sa svojim likom.

 

 

Lepotica iz Sent Luisa je pozirala u žutom bikiniju i s reketom i lopticom u rukama pored mreže i tu fotku prenela na peškir i poster. Najavila je i da će izbaciti kolekciju za preostala tri grend slema.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading