POZNATI DETALJI SUKOBA RAFE I MARIJANE Nadal besni na Srpkinju zbog rituala, legenda sve otkrila
Foto: Printscreen

Dok je sedeo, pre promene, pri 4:1 u prvom setu, Nadal je optužio glavnog sudiju da ga je požurivao sa servisom. Nadal se jako znojio u vlažnim uslovima pod krovom, bio je primoran da uzme svoj peškir posle svakog poena i vrati ga u krajnji ugao između servisa.

- Sa tobom sam uvek u žurbi. Čak i kada serviram normalno, vidim na satu da vreme ističe, 5, 4, 3 sekunde. Sa tobom je uvek isto, tebi nije ništa važno. Vidiš gde je peškir, na daljoj strani terena. Kažeš da pokušavaš da razumeš, ali to ne radiš - rekao je Nadal.

Nadal je optužio sudiju da je prerano pokrenuo sat dok je uzimao svoj peškir. Tvrdio je da mu nije bilo dozvoljeno vreme da se "resetuje" između poena. 

Celu situaciju prkomentarisao je i Džim Kurijer.

- Rafa retko pokazuje tu frustraciju. Oseća da ga požuruje da radi stvari koje inače radi. Nadal bi mogao da reši sav taj stres, ali samo da nema te rituale. On je jedan od retkih igrača koji gurne sat za servise do ivice... To mora da bude veliki stres za njega sve vreme. Mogao bi da se nosi sa tim da igra brže, ali to se neće desiti - kaže Kurijer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Djoka

18.01.2023 12:53

Ne dirajte najvećeg prevaranta svetu tenisa. Jedva udjr na teren pa vaskrsne. Svima je poznat podatak da je njegovo vreme za servis oko 30 sekundi ( dok su dečaci donosili peškire ). Na njegov i pritisak ATP je zabranjeno Djokoviću da igra. Bodovi Vimbldona su mu dali vetar u leđa. Kada se pojavi neki "Ramos" i sudi tenis a ne teniserima " smak sveta". Ćuti bre folirantu, zašto nisi tužio Francuskinju koja te javno optužila za doping? Ti si kao Američki sprinteri, čist dok ne treba da ideš bogu na ispovest. Tada ćeš priznati. Maradona je javno rekao kako se krađe na kontroli.

Ivan

19.01.2023 08:13

Prevara od tenisera. Ali, ni to neće trajati večno. Ti si svije odigrao!