ĐOKOVIĆ JE OVAKO "UBIO" FEDERERA Ono što je Novak uradio ženi legendarnog Švajcarca dugo će se prepričavati

11:14 | 03-05-2024

Tenis 0

Mnogo pažnje privuklo je holivudsko ostvarenje "Rivali", a sada je otkriveno da je glavna junakinja bazirana na Mirki Federer

Đoković, Nadal, Federer
EPA-EFE/ANDY RAIN

Krajem aprila je u bioskopima širom planete počeo da se prikazuje film "Rivali" (originalni naslov "Challengers"), a reč o romantično-sportskoj komediji. Radnja filma bazira se na teniseru (Majk Fejst) koji želi da postane najbolji na svetu, a velike bitke vodi sa još jednim igračem (Džošom O'Konorom), a u svemu tome u pomoć mu priskače njegova žena (igra je Zendeja, popularna američka glumica i pevačica). 

Inače, ona se ranije bavila tenisom, ali je zbog povreda morala da odustane, međutim, zanimljivo je to da je njen lik baziran na Mirki Federer, supruzi sjajnog tenisera Rodžera. 

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

U pitanju je talentovana bivša teniserka Miroslava Vavrincova, kako joj je glasilo devojačko ime, koja je 2002. godine odustala od tenisa zbog povreda. U međuvremenu se zaljubila u tada najboljeg tenisera sveta Rodžera Federera i venčali su se 2009. godine. Par ima dva para blizanaca, a Mirku smo više zapamtili po tome kako je na svakom meču glasno bodrila supruga...

DA LI GA PREPOZNAJETE? Novak Đoković potpuno promenio imidž, navijači u neverici (FOTO)

Scenarista filma Džastin Kjurikes objasnio je da je glavna junakinja koju tumači Zendeja, upravo nastala zbog Mirke Federer i reakcija koje je imala u onom čuvenom finalu Vimbldona 2019. godine, kada je Nole spasio dve meč lopte i na kraju pobedio Rodžera Federera u petom setu u taj-brejku kod rezultata 12:12 u gemovima. 

- Bila je pod stresom, svaki poen... Gledao sam je razmišljao, što se nerviraš toliko, imate sve pare ovog sveta. Osvojio je 20 grend slemova. Šta je tako stresno za tebe? Mora da ima još nešto!", ispričao je Kjurikes za "GQ" i dodao da je tek tada počeo da istražuje ko je i šta je Mirka Federer i koliko je zapravo bila bitna na putu uspeha Švajcarca: "Pa ona je na neki način postala Rodžerov menadžer, na neki način je upravljala njegovim životom. Mnogo duguje njoj - rekao je. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading