Ana Ivanović
Twitter/printscreen
Ana Ivanović, Foto: Twitter/printscreen

Bračni život Švajnštajgerovih pratmo u stopu kroz redovono objavljivane selfije sa sekvencama iz porodičnog života ili sa egzotičnih putovanja širom.

U osmesima Ane i Bastijana vidi se čista sreća, plamen ljubavi koju burma nije ugušila i emotivna ispunjenost. Za četiri godine braka su na svet došla dva sina Luka i Leon.

Dok joj zgodni, bogati i uspešni nemački fudbaler nije uzeo srce zauvek, srpska teniserka je bila najveća zavodnica među teniserkama. Ljubavni život Ane Ivanović je medijima prvi put postao zanimljiv 2008. godine kada se zabavljala sa nadolazećom zvezdom Fernandom Verdaskom. Veza je trajala tek tri meseca.

 

Usledio je golfer Adam Skot. Ljubav je trajala dugo - od 2009. do 2012. godine, a o ovoj vezi svojevremeno je govorila u emisiji novinarke i voditeljke Mire Adanje Polak:

"Važno je biti voljen, to daje snagu, jer bez toga nema ništa. Super se slažemo, dosta razumemo jedno drugo, iako je njegov sport dosta različit. To je mentalna igra, možda čak i više nego tenis. Dosta sam od njega naučila o strpljenju, to je nešto što meni fali. Pokušavamo da iskoristimo svaki trenutak da budemo zajedno, i on i ja imamo karijeru, ali cenimo zajedničko vreme ", ispričala je pre deset godina Ana, koja je tada imala 22 godine.

Tada nije pomišljala o braku:

"O tome je još rano da razmišljam. Ali zaista je lepo i nikad se ne zna gde će nas život odvesti i kako će se godine razvijati. Trenutno pokušavam da se ne opterećujem time šta će biti i kako će biti, već da živim u momentu".

Ana Ivanović je tada otkrila i šta je čini istinski srećnom.

"Stvari koje me uvek čine srećnom su porodica i vreme provedeno sa prijateljima. Volim da nađem zadovoljstvo u malim stvarima, da odem u bioskop, pozorište, šoping, da gledam filmove, čitam knjige".

Sa sporetista je prešla na preduzetnika Marka Stilitana, a u kratkoj vezi bila je i sa srpskim košarkašem Ivanom Paunićem. Niko od njih nije bio Bastijan.

 

Grandiozno venčanje obavljeno je u Veneciji 2016. godine uz pratnju mnogih svetskih magazina. Dve godine kasnije je na svet došao Luka, pa u avgustu 2019. Leon. Život porodice Švajnštajger deluje bajkovito i zaista opravdavaju onaj stereotipni epilog "I živeli su srećno do kraja života".

Komentari (9)

buco

17.04.2020 22:07

Jako nezgrapna devojka

ups

17.04.2020 23:03

@buco - Lepotica, Divna Osoba, ali uvek postoji Kiselo grozdje, a ti si primer.....

joka

18.04.2020 07:59

@buco - devojka je prelepa i prezgodna,uspešna,ostvarena,jedinstvena a ti skote ni vodu ne mozes da joj doneseš....kad tako nešto možeš za nju da kazes...to samo govori kakav si ti čovek ....

Srbin

18.04.2020 20:14

@buco - Za vas koji volite dečake sve devojke su nezgrapne!

joka

18.04.2020 07:57

koji tekst....čemu ovako nešto???zašto ste tako zli???žena donirala 35 respiratora i kolko toga još.....kakav ste to narod????

Zika

18.04.2020 14:15

Trazila pravog.

Ana

18.04.2020 15:52

Zasto Vas interesuje tudji privatni zivot? Bavite se svojim zivotima i pustite druge da zive.

Tanja

18.04.2020 15:53

Nikada nije imala ukusa...