australijan open
AP/AndyWong
australijan open

AP/AndyWong

australijan open, Foto: AP/AndyWong

Naime, u poslednja 24 sata u Melburn je, pored ostalih, sleteo i avion s 79 ljudi, među kojima su bili i pomenuti igrači, međutim, niko od njih nije bio pozitivan, ali jesu jedan član posade i jedan putnik koji nije sportista.

Zbog strogih pravila organizatora AusOpena, ta 24 takmičara će morati da budu naredne dve sedmice u potpunom karantinu.

Međutim, u toku dana je isplivala nova informacija koja je bacila u očajanje čelnike Australijan opena. Taj broj se popeo na 47 tenisera. Za sve njih znači ono najgore, da neće moći ni da treniraju u tom periodu, tek 30. januara će moći napolje, samo nedelju dana pre početka Australijan opena.

Na tim letovima nisu bili najbolji igrači, poput Đokovića, Nadala, Tima, kao i najbolje igračice na svetu, koji su dan ranije takođe čarter letom prispeli u Adelejd, gde će takođe biti u izolaciji.

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Bocko

16.01.2021 20:58

Pustite igrače da igraju, ljude da dolaze i gledaju, pustite da život teče, jer ionako je uvek sve po principu "ko živ, ko mrtav". Virus, ako je virus, niti će iko ičim zaustaviti, niti ga oterati dok ne stane sam. Uvek bilo i biće, jer je to pravilo same prirode. E,ali ako nije virus, nego neka veštačka tvorevina,onda će dogoreti i njenim stvoriteljima, jer ničija nije do zore gorela pa neće ni njihova