Novak Đoković, Nikola Tesla i Miloš BIković
EPA-EFE/LUKAS COCH
Novak Đoković, Nikola Tesla i Miloš BIković

EPA-EFE/LUKAS COCH

Novak Đoković, Nikola Tesla i Miloš BIković, Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Sada će srpski teniser dobiti novu priliku da učestvuje na platnu! Novak Đoković će igrati u filmu o Nikoli Tesli, otkrio je glumac Miloš Biković, a prenosi "Sportski Žurnal"!

Iako se još uvek nije poznato koju će ulogu dobiti naš najbolji sportista svih vremena, jasno je da to neće biti Tesla, mada Đoković nikada ne krije koliko se divi najvećem srpskom naučniku.

"Sve su to bila nagađanja. Mi jesmo razgovarali o tome. Možda se desi da Novak odigra neku ulogu, meni bi bilo drago i čast da se jedan takav čovek pojavi u našem projektu. Mislim da bi i on to želeo, a da li će se to desiti ili ne, videćemo. Dajte da prvo dođemo do toga da projekat počne da se ostvaruje, a kada zainteresujemo veliki holivudski studio, onda ćemo zainteresovati i velika imena", rekao je Biković pre nekoliko meseci povodom spekulacija.

Đoković je više puta u superlativima pričao o Tesli, a kako sam kaže, dnevna mu je inspiracija "duh genija Nikole Tesle."

"Nikola Tesla, moja velika inspiracija. Mi svi danas možemo više, znamo više i više vidimo zahvaljujući velikim ljudima kakav je naš Tesla, koji će istinski živeti zauvek", rekao je tada Đoković.