Jovana Guzijan
instagram/printscreen
Jovana Guzijan

instagram/printscreen

Jovana Guzijan, Foto: instagram/printscreen

Slučajni susret u teretani pretvorio se u vrhunsku zabavu. S jedne strane najbolji teniser sveta, s druge strane jedna od najpopularnijih sportskih novinarki u Srbiji.

Jovana Guzijan, već šestu godinu zaštitno lice TV "Arena sport", kaže za "Alo!" da će joj petak, 23. oktobar, ostati u sećanju kao jedan od najuzbudljivijih trenutaka u životu.

Lepa Jovana u dahu prepričava kako je u nenadanom "čelendžu" sa Đokovićem izašla kao pobednik.

- Zatekla sam se u teretani kada se na vratima pojavio Novak Đoković. Ušao je opušteno, nenajavljeno, kao neki komšija iz kraja i srdačno se pozdravio sa svima koje je zatekao usred vežbi. Imala sam čast da ga upoznam i da susret obeležimo uz zajedničku fotografiju. Posle svega, mogu da se pohvalim da sam duplo jača od najboljeg tenisera sveta - na toj slici dižem teg od 20 kilograma, a Nole od 10 - kroz osmeh se hvali Jovana.

Naša koleginica dalje opisuje ovaj nezaboravan dan...

- Šalu na stranu, Novak je prespreman. Radio je vežbe od kojih bih sigurno ostala bez ruke i noge. Kod njega nije u pitanju sirova snaga, diže on tegove, jača ligamente i zglobove, ali pre svega radi eksplozivne vežbe. Najviše me je oduševio neposrednošću i neverovatnom energijom, normalnošću. Čovek je ušao u teretanu i sa svima proćaskao po koji minut. Davao je savete ali i prihvatao predloge momaka i devojaka u teretani. Svima je govorio koliko je bitno što vodimo računa o zdravlju. Neverovatan čovek, jedinstven, a opet tako običan - prepričava za naš list Jovana Guzijan.

Zvezda, zajednička strast!

Jovana Guzijan

Arenasport

Jovana Guzijan, Foto: Arenasport

Jovana Guzijan je posebno omiljena među navijačima Crvene zvezde, s obzirom na to da na svojoj televiziji najčešće izveštava sa "Marakane", ali i sa svih gostovanja crveno-belih.

- Mislim da me Novak nije prepoznao u prvi mah, ali kad smo se dotakli Crvene zvezde, njegove velike ljubavi, mislim da sam mu tek tada odnekud postala poznata. Osvrnuli smo se na večiti derbi, na poslednji meč u Hofenhajmu, ma on je čovek koji sve prati, sve zna - otkriva nam Jovana.

PROČITAJTE JOŠ: