Federer, Nadal, Đoković
EPA/NIc Bothma
Federer, Nadal, Đoković

EPA/NIc Bothma

Federer, Nadal, Đoković, Foto: EPA/NIc Bothma

Argentinski teniser Dijego Švarcman smatra da je Novak Đoković emotivniji na terenu od Rodžera Federera i Rafaela Nadala, a da ljudi to ne vole.

Švarcman je na Instagramu komunicirao sa svojim navijačima, a jedno od pitanja bilo je zašto Đoković nije toliko cenjen kao Federer i Nadal.

Dijego Švarcman

EPA/Nico Aguillera

Dijego Švarcman, Foto: EPA/Nico Aguillera

"Osim što su dvojica neverovatnih igrača, Federer i Nadal se savršeno ponašaju na terenu. Deluje mi skoro neverovatno da je za 20 godina bilo tako malo situacija u kojima su bili iziritirani na terenu. Desi se nekada, sa sudijama, ali retko", kaže Švarcman i dodaje:

"Đoković ima drugačiji karakter, on je nekako 'ljudskiji' na terenu i više pokazuje emocije, što navijači ne vole toliko. Uz to, naravno, normalno je da se Nadalovim i Federerovim navijačima Đoković ne dopada baš mnogo".

Švarcman ima 27 godina, u karijeri je osvojio tri titule, a trenutno je 13. na ATP listi.

Komentari (1)

nesko

07.04.2020 16:36

Savršen mu Federer kada je u meču protiv Đokovića namerno seo na njegovu stolicu da ga izbaci iz takta kada je gubio u meču.I Nadal mu savršen kada sprovodi sektaške rituale sa flašicom i kada dira sve od zadnjice do nosa istim prstima?.