Novak Đoković i Nikola Pilić
ALO Foto: Marko Metlaš
Novak Đoković i Nikola Pilić

ALO Foto: Marko Metlaš

Novak Đoković i Nikola Pilić, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš

- Novak će biti isti čovek i posle korone. Ne vidim razlog da bude drugačije. On je pametam, profesionalac, zna šta radi i nema razloga da i posle svega da ne bude najbolji teniser sveta, nadam se da će još dugo biti dominatan teniser i osvajati mnogo turnira. Ne verujem da je ovaj period pandemije uticao na njega, on je izuzetno pametan, tako da se ne brinem za njega. Potrebno će mu biti da odigra nekoliko malih turnira, da uđe u ritam, i biće onaj stari. Isto tako mislim da i ostalim igračima neće biti potrebno mnogo vremena da se vrate u staru formu - rekao je Pilić.

Dokazani stručnjak podržao je Đokovića i po pitanju vakcinisanja, smatrajući da ni i on neće uzeti ako ne bude proverena.

- Slažem se sa Novakom, ima pravo na svoje mišljenje. Mora da se napravi prava vakcina, koja će biti testirana, pa tek onda da je ljudi dobijaju. Ja ću prvi da je uzmem, ako je ona ono pravo, sve ostalo je veliki rizik, i sa takvim stvarima ne smemo da se igramo. Tu je Nole u pravu, zašto bih uzimao nešto što nije sigurno. Mislim da će do kraja godine uspeti da se nađe adekvatna vakcina, jer vidim da Amerikanci, Nemci i Kinezi rade uveliko po tom pitanju i da su uložili milijarde u pronalaženje - zaključio je Pilić.