Novak Đoković
AP/Frank Augstein
Novak Đoković

AP/Frank Augstein

Novak Đoković, Foto: AP/Frank Augstein

Usred nove serije napada sa svih strana na Novaka Đokovića, oglasio se Vasek Pospišil. Kanađanin i Novak Đoković i su odlični prijatelji, pre nekoliko meseci su pokrenuli novu organizaciju preko koje će se boriti za prava tenisera nezavisno od ATP saveta igrača.

Ko će biti najbolji teniser svih vremena?

 

Đoković je pozvao kanadskog tenisera da dođe u Srbiju i sa njim i ostalim teniserima se priprema u našoj prestonici za narednu sezonu, pa su zajedno trenirali u njegovoj akademiji na Dorćolu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Vasek Pospisil (@vasek.pospisil)

Kanađanin se prepun utisaka vraća u domovinu.

- Kada su me pozvali da treniram u Beogradu na Novakovoj akademiji sa njim i ostalim igračima, znao sam da će treninzi biti sjajni, ali nisam očekivao da celokupno iskustvo ostavi tako veliki utisak na mene. Oduševili su me gostoprimstvom, terenima, time što obraćaju pažnju na svaki detalj i celokupnom pozitivnom energijom koja vlada čitavim kompleksom. Ovo je bilo najbolje iskustvo u karijeri kada je reč o treninzima, a ja nisam tako mlad više, tako da to govori mnogo. Hvala mnogo Novaku, njegovom teniskom centru i svima koji su bili uključeni i koji su se postarali da ovo bude odlično iskustvo. Vratiću se, nema sumnje - napisao je Pospišil na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ: