Novak Đoković, Milorad Dodik
Marko Metlaš
Novak Đoković, Milorad Dodik

Marko Metlaš

Novak Đoković, Milorad Dodik, Foto: Marko Metlaš

Marinko Umičević, odbornik u Skupštini grada Banja Luka specijalno za Alo je izjavio da se u Skupštini grada Banja Luka pokreće inicijativa predaje ključeva grada Novaku Đokovicu i Dr Vladi Đajiću poznatom narodnom lekaru i direktoru Kliničkog centra Banja Luka

"Novak Đokovic je teniser, a i čovek koji je i nas u Republici Srpskoj mnogo puta obradovao, svojim pobedama i najbolji je ambasador koji predstavlja Srbe u svijetu, što pokazuje svojim ponašanjem. Jedva čekamo da dođe u Banja Luku i da uživamo na teniskom meču koji se planira održati u Banja Luci. On je Ključ grada davno zaslužio i ovo je prilika da mu se uruči u Banja Luci", izjavio je Umičević za Alo.

Milorad Dodik, Dr Vlada Đajić

Alo/Nikola Žunić

Milorad Dodik, Dr Vlada Đajić, Foto: Alo/Nikola Žunić

Dr Vlado Đajic je u svestki poznati neurolog, koji je u vreme borbe sa koronom učinio nadljudske napore, ulazivši u centar korone i spasivši mnoge zivote. Sačuvao je narod Republike Srpske od scenarija u Italiji.

"Doktora Đajića poredimo sa dr Mladenom Stojanovićem iz ratnih dana, jer je dr Đajić u Skupštini Republike Srpske pre par dana od strane predsednika Milorada Dodika nazvan doktorom herojem. Đajić je narodni doktor, koji je samo u jednom istraživanju pregledao više od 50 hiljada ljudi širom Republike Srpske, čime je smrtnost smanjio za 50%, po čemu je jedinstven i poznat u svetu", kaže Marinko Umičević.