Novak i Marko Đoković
printscreen
Novak i Marko Đoković

printscreen

Novak i Marko Đoković, Foto: printscreen

Marko Đoković već četiri godine uživa sa atraktivnom Brazilkom koju je upoznao u Marbelji. Mlađi brat Novaka Đokovića ne voli da eksponira svoj život tako da je za mnoge nepoznanica da njegovo srce pripada Letisiji Tesari, koja je modna dizajnerka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

//

A post shared by Leti Tessari (@letitessari) on May 5, 2019 at 2:46pm PDT

Ona i Marko već četiri godine žive zajedno na Majorci gde on radi na tenisnkoj akademiji. Lepa Letisija je pre nekoliko dana uputila nežne reči svom izabraniku i podsetila ga koliko joj znači.

 - Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... ne znam odakle da počnem... jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim - napisala je verujemo buduća srpska snajka.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

draxa

31.07.2020 14:54

Srecno Mare