Jelena I Novak
Instagram/jelenadjokovicndf
Đoković

Jelena Ivanović

Đoković, Foto: Jelena Ivanović

Najbolji teniser na svetu je u srednjoj školi je upoznao svoju buduću suprugu Jelenu Ristić i zabavljanje je krenulo 2005. godine.

Njih dvoje su se verili u septembru 2013. godine, a par se 10. jula 2014. venčao na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, dok je crkveno venčanje održano na istom mestu, 12. jula 2014. godine, u crkvi Svetog Stefana koja pripada manastiru Praskvica .

"Mislila je da idemo na planinarenje ili nešto slično, ali krenuli smo u vožnju vazdušnim balonom. Sredio sam još jedan balon u daljini da se, kad smo mu se približili, podiže i pusti natpis 'Hoćeš li se udati za mene', rekao je Đoković u emisiji "Deep with Graham Bensinger".

Jelena je zatim dala svoje viđenje:

"Rekla sam začuđeno zar ćemo da na putu sretnemo još jedan balon, a on se pravio da ne zna ništa, da je čudno to što se događa. A onda se odvio natpis i čitam polako šta je napisano", objašnjava potpuno zbunjena:

"Pitala sam se šta je ovo 'Da li ćeš se udati za mene?'. Delovao sam kao na reklami. Da li neko lud u 7:00 ujutru? Zašto želite da pustite reklamu? To ipak nije bio komercijalni transparent i Novak se već spustio na koleno", prisetila se Jelena.

"Stalno mi kaže, poznaje me tako dobro da je ne mogu iznenaditi, ali stvarno mi je drago što sam uspeo da je iznenadim u tom momentu kada je bilo najpotrebnije", zaključio je Nole.