Novak Đoković
AP/Darko Vojinović
Novak Đoković

AP/Darko Vojinović

Novak Đoković, Foto: AP/Darko Vojinović

Novak Đoković je napustio Balkan! Posle, čini se, nikada dužeg boravka u Srbiji, ali i Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, najbolji teniser sveta vratio se u Španiju.

Trening sa Krajinovićem pre puta

Po povratku iz trodnevne posete BiH, a pre puta u Španiju, Novak je u Beogradu odradio trening. Partner mu je bio Filip Krajinović.

Noletova baza biće Marbelja, grad u kojem je proveo dva meseca tokom prvog udara koronavirusa. Prema saznanjima „Alo!“, Novak će ponovo boraviti u vili za koju španski mediji tvrde da je u njegovom vlasništvu i koja izgleda zaprepašćujuće luksuzno.

Reč je o velikoj kući vrednoj 6,4 miliona evra koja se nalazi u Sijera Blanki. Nole će u toj vili imati mogućnost da gleda na miru filmove u svom kućnom bioskopu, spavaće u jednom od sedam spavaćih soba, a formu će moći da održava na teniskom terenu koji se nalazi u samom kompleksu.

Sve je otvoreno u vezi sa US Openom

Novak Đoković još nije doneo odluku da li će se nadmetati na ovogodišnjem US Openu, ali odluka da Beograd zameni Španijom nema veze sa nagađanjima mnogih da će tenisku sezonu nastaviti na turnirima koji se igraju na šljaci.

Naravno, Đoković će, kao i tokom prethodnih meseci provedenih u tom zdanju, trenirati u velikoj kućnoj teretani, a kada dođe vreme da se rashladi, na raspolaganju će mu biti bazen.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Edit

18.07.2020 10:06

Sad ponovo na dodatnu energiju Pepeu.

srpca

18.07.2020 15:53

bravo miki

Vanga

19.07.2020 04:15

Otišao, pobegao od smradova, nije mogao slušati svoj narod da laje, da ga nevole???!! Kakvi smo ljudi kada jednog NOVAKA, VELIČINU, SVETLOST, uzmu u pogana usta da komentarišu, gadovi!!!!

Sanja

20.07.2020 16:28

@Vanga - Tako je! Ne treba ni da se vraca. On daje bezboznici laju!