Novak Đoković
(AP Photo/Darko Vojinovic)
Novak Đoković

(AP Photo/Darko Vojinovic)

Novak Đoković, Foto: (AP Photo/Darko Vojinovic)

Portal "Tennis world" je ugostio meksičkog tenisera Luisa Manuela Floresa iz Verakruza, a on im je otkrio kako je pobedio Novaka Đokovića i šta se dešavalo posle meča:

"Sećam se sa velikim emocijama, posebno drugog meča u Milanu, na turniru A nivoa. Već u to vreme su Novaka doživljavali kao veliku nadu. U prvom susretu sam imao diskusiju sa njegovim ocem Srđanom Đokovićem zbog nedozvoljenog savetovanja tokom meča, da bi dve godine kasnije naleteo na njega na čelendžeru. On je tada prokomentarisao da mu nije drago što opet igra sa mnom, jer sam ga već dobio" - rekao je Flores.

Tada je rezultat bio drugačiji, Novak ga je pobedio, a potom i trijumfovao na tom čelendžeru!

Flores je dve godine stariji od srpskog tenisera, a sad Novaka može da gleda samo preko televizije!

"Samo dve godine nakon što sam ga pobedio gledao sam ga na Grend slemu kako igra na vrhunskom nivou. Jedno vreme sam osećao frustraciju, ali imali smo različite puteve. Ja sam odlučio da idem na fakultet, a Đoković je uz podršku svoje federacije dobio opremu i novac za putovanja krenuo da osvaja svet" - iskompleksirano odgovara Meksikanac.

Očigledno da 35-godišnji Flores nije upoznat sa situacijom Đokovića jer smatra da je dobio veliku pomoć države od tadašnje vlasti kako bi došao do prvog mesta, ali to nije istina!

PROČITAJTE JOŠ