Rafael Nadal i Feliciano Lopez
EPA-EFE/Juanjo Martin
Rafael Nadal i Feliciano Lopez

EPA-EFE/Juanjo Martin

Rafael Nadal i Feliciano Lopez, Foto: EPA-EFE/Juanjo Martin

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je poslednjih nedelja pod žestokim udarom zapadnih medija, a osoba koja prednjači u kritikama i vređanju srpskog tenisera je novinar "Njujork Tajmsa", Ben Rotenberg! 

Ovaj Amerikanac je veoma aktivan na društvenoj mreži Tviter, a najpoznatiji je po redovnom pljuvanju Novaka Đokovića.

Sada se oglasio povodom turnira u Atlani:

"Još jedno mišljenje o tenisu imam u toku pandemije koronavirusa. Voditelji "TennisChannela" imaju istu odgovornost, ako ne i veću, za bezbednost kao organizatori. Nemojte da plaćate prava na nebezbedne turnire! Nemojte da promovišete, pokazujete, slavite nebezbedne događaje kao što su Adria Tour, Atlanta, WTT" - napisao je svoje mišljenje ovaj novinar.

Oglasio se Feliciano Lopez, španski teniser kome je prekipelo što Rotenberg samo "pljuje" po svim teniserima i organizatorima:

"(Stojeće) Ovacije za još jedan glup tvit! Jednog dana ćeš prestati da se*eš i počećeš da podržavaš sport za koji radiš? Uvek tražiš dramu, zar nisi umoran od toga? Više informacija a manje mišljenja!" - poručio mu je Lopez, direktor turnira u Madridu.

Rotenberg nije ostao dužan 56. teniseru sveta:

"Novinarstvo je objavljivanje onoga što neko ne želi da bude objavljeno, sve ostalo je odnos sa javnošću. Ne očekujem da teniser (igrač/direktor turnira) koji bira sukob interesa, da to shvati. Umesto toga, pitam ostale novinare koji igrači veruju da "rade za tenis", kada su poslednji put iznervirali nekog?" - citirao je Rotenberg Džordž Orvela i ostao živ.

 

PROČITAJTE JOŠ: