Đoković u Dubaiju
EPA-EFE/ALI HAIDER
Đoković u Dubaiju

EPA-EFE/ALI HAIDER

Đoković u Dubaiju, Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Srpski teniser, Novak Đoković se nedeljema nalazi na udaru kritika zapadnih medija, a sad je stigla podrška za najboljeg na sveta sa Srednjeg istoka!

Naime, oglasio se direktor turnira ATP Dubai, Salah Tahalak (gospodin u belom na fotografiji) koji je prokomentarisao celu situaciju vezanu za "Adria Tour":

"Novak je pravi šampion na terenu i van njega! Siguran sam da svi fanovi tenisa šalju molitve i pozitivne misli Novaki i njegovoj supruzi Jeleni!" - istakao je Tahlak i dodao:

"Iako smo zabrinuti što je mnogo tenisera koji dolaze kod nas pozitivno, mi smo uvereni da će preskočiti i ovu prepreku, baš kao što su navikli u životu kao profesionalni teniseri!"

Srbin ima navijače u ovoj regiji:

"Novak ima prevelik broj navijača u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, svako je svestan njegove "gluten-free" načina života koja mu je pomogla da uradi mnogo toga u ovom sportu. Siguran sam da on zna šta treba da radi kako bi ostao siguran!"

Tahlak je uveren da će Novak i sledeće godine biti gost na njegovom turniru koje je ove godine osvojio pobedom u finalu nad Stefanosu Cicipasu 2:0 u setovima:

"Bili smo u kontaktu i siguran sam da će se Novak vratiti da odbrani titulu osvojene ove godine. To je uverenje kojke možemo da damo trenutno dok mislimo na njega i sve u našim mislima i molitvama"

Novak Đoković je inače početkom ove godine dobio "zlatnu vizu" sa kojom će moći da ulazi u tu zemlju kad god on hoće u narednih deset godina!

PROČITAJTE JOŠ: