Džoana Konta
Foto: Twitter/printscreen/Johann
Džoana Konta

Foto: Twitter/printscreen/Johann

Džoana Konta, Foto: Foto: Twitter/printscreen/Johann

Konta je posle samo nekoliko minuta meča pozvala doktora i pomalo panično proveravala puls, pipajući vratne žile. Kasnije je kazala kako je imala srčanu aritmiju.

Nakon nekoliko minuta prekida nastavila je meč i kasnije ga izgubila od 48. teniserke sveta sa 6:4 i 6:4. Bio je to inače prvi meč za Konte od marta meseca.

Džoana Konta

youtube/printscreen

Džoana Konta, Foto: youtube/printscreen

Kako je sama kazala nakon poraza, ovaj problem zadesio ju je četvrti put u karijeri. Poručuje da je bila ranije na testovima koji su pokazali da je sa njenim srcem sve u redu, ali da će to učiniti ponovo jer se ne oseća nimalo prijatno.

Džoana Konta

youtube/printscreen

Džoana Konta, Foto: youtube/printscreen

"Ponekad imam srčane aritmije. Moje srce počinje ubrzano da kuca bez razloga. Nisam se uspaničila, samo sam htela da vidim doktora. Odradila sam ranije sve provere. Potpuno sam zdrava, ali ovakve stvari se mogu desiti. Aritmija me je pratila do otprilike rezultata 4:3 u prvom setu. Kasnije je prestala i mogla sam da se skoncentrišem na tenis. Ovo je četvrti put u karijeri da mi se desi. Prvi put 2017. godine, onda 2018., pa pre dva meseca na treningu. Ne znamo zašto se to dešava. Nekada je u stresnim situacijama, nekada ne. Zabrinuta sam. Odradiću ponovo testove", kazala je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

Tagovi