Đoković - Vavrinka US Open 2016
shutterstock
Đoković - Vavrinka US Open 2016

shutterstock

Đoković - Vavrinka US Open 2016, Foto: shutterstock

"Ne želim da putujem u SAD pod tim uslovima! Ja sam u tim godinama i u toj fazi u karijeri gde ne mogu da igram sve, pogotovo nakon nekoliko meseci pauze! Preferiram da ostanem kod kuće i da se pripremim za sezonu šljake. Ne želim da ostanom u hotelu tri ili četiri nedelje u balonu. Kada odete što dalje na US Openu, to vam je komplikovanije da igrate na šljaci. Još se postavlja pitanje da li morate u karantin prilikom povratka iz Amerike. Toliko pitanja na kojima nema odgovor!" - započeo je svoje obraćanje!

"Kao i kod ostalih, i ja moram da se adaptiram. Ja sam bio veoma relaksiran i zadovoljan. Imam privilegiju u svom životu, moj posao i moje mogućnosti! Sa svime što se dešava u svetu, ja mogu da živim veoma dobro! Pozitivna stvar je što sam proveo dosta vremena kod kuće sa svojom ćerkom!"

O kraju karijere kaže:

"Ne posle ovakve pauze, još uvek igram i još uvek se osećam dobro! Još uvek imam dobre rezultate. Moj plan je da igram još tri godine. Nadao sam se da ću igrati dugo vremena, uvek sam planirao za krajnji cilj. Naravno mogu da prekinem i pre toga, život može da se promeni tako brzo!"

Potom je dao svoje mišljenje o "Adria Tour-u":

PROČITAJTE JOŠ: