"NE TREBA MU LEKCIJA OD MENE" Vavrinka dao svoje viđenje Đokovićevog fijaska: "Svi su mu se smejali, trebalo je da postavi dobar primer!"

Govorio je i o kraju karijere!

Đoković - Vavrinka US Open 2016
Đoković - Vavrinka US Open 2016, Foto: shutterstock

Švajcarski teniser Sten Vavrinka saopštio je da neće učestovati na ovogodišnjem US Openu, koji je na programu od 31. avgusta do 13. septembra.

"Ne želim da putujem u SAD pod tim uslovima! Ja sam u tim godinama i u toj fazi u karijeri gde ne mogu da igram sve, pogotovo nakon nekoliko meseci pauze! Preferiram da ostanem kod kuće i da se pripremim za sezonu šljake. Ne želim da ostanom u hotelu tri ili četiri nedelje u balonu. Kada odete što dalje na US Openu, to vam je komplikovanije da igrate na šljaci. Još se postavlja pitanje da li morate u karantin prilikom povratka iz Amerike. Toliko pitanja na kojima nema odgovor!" - započeo je svoje obraćanje!

Švajcarac je svestan da se svi nalaze u istoj situaciji:

"Kao i kod ostalih, i ja moram da se adaptiram. Ja sam bio veoma relaksiran i zadovoljan. Imam privilegiju u svom životu, moj posao i moje mogućnosti! Sa svime što se dešava u svetu, ja mogu da živim veoma dobro! Pozitivna stvar je što sam proveo dosta vremena kod kuće sa svojom ćerkom!"

O kraju karijere kaže:

"Ne posle ovakve pauze, još uvek igram i još uvek se osećam dobro! Još uvek imam dobre rezultate. Moj plan je da igram još tri godine. Nadao sam se da ću igrati dugo vremena, uvek sam planirao za krajnji cilj. Naravno mogu da prekinem i pre toga, život može da se promeni tako brzo!"

Potom je dao svoje mišljenje o "Adria Tour-u":

"Svi su se smejali, a on je pratio pravila. Naravno, on je najbolji teniser sveta i trebalo bi da postavi dobar primer i da bude više oprezniji kod onoga što radi. Ali ja nemam nikakvu lekciju da ga naučim!" - rekao je Vavrinka za "20min".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi