Novak Đoković I Rodžer Federer
(AP Photo/Tim Ireland)
Novak Đoković I Rodžer Federer

(AP Photo/Tim Ireland)

Novak Đoković I Rodžer Federer, Foto: (AP Photo/Tim Ireland)

Britanci su pokušali da pronađu odgovor na pitanje koje mnoge zanima, ali nisu uspeli da odgonetnu zašto Rodžer Federer uporno ne želi da priča o Novaku Đokoviću, dok rado pominje Rafaela Nadala.

Da li je Novak najbolji teniser u istoriji?

 

 - Malo mi je žao Novaka jer i na dan kada je to trebalo da bude o njemu i Nadalu - to je bio 56. duel najvećeg rivalstva u muškom tenisu, opet je na kraju to bilo o Nadalu i Federeru - kazala je novinarka Katerin Vitaker u podkastu "The Tennis Podcast".

- I dalje je "treći točak" čak i na dan kada Federer ne igra.

Rafael Nadal i Rodžer Federer

AP/Adrian Dennis

Rafael Nadal i Rodžer Federer, Foto: AP/Adrian Dennis

Njen sagovornik teniski komentator Dejvid Lou je takođe primetio da Rodžer Federer nije spomenuo Novaka Đokovića nakon finala Rolan Garosa.

- Nije ga spomenuo u toj poruci i moram da priznam da kada sam to pročitao pomislio sam da je to nemoguće, odnosno da mu se to slučajno desilo - rekao je Lou.

- Možda je mogao bar da napiše da nije imao sreće.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

normalno

17.10.2020 19:34

Samo naivni ne vjeruju da kroz ostrašćene izjave Novakovih roditelja upućenih Federeru, govori njihov sin,Federer je odlučio da u izjavama ne pominje Novaka.

Lavica

17.10.2020 23:39

Zato sto mu je Novak nocna mora, zato sto je Novak pozitivna lisnost, pametan, saljivdzija u svakom momentu, zato sto je FERPLEJ IGRAC, zato sto prema svojim kolegama se odnosti prijateljski i svakom hoce da pomogne, voli da se druzi sa svojim kolegama, velikodusan je i zbog toga mu se desava ovo sto se desava, zato sto ima osecanja i ljubavi.....i jos mnogo mnogo toga.....e to Federer NEMA i zato ne voli Novaka.....svajcarac je hladan, prepontentan, pun sebe....i zato jer ga Novak delje uvek...

Bocko

18.10.2020 00:57

Federer ima kompleks od Đokovića, jer je svestan da će ga Đoković preteći u svemu, a pri tom je bolesno sujetan. Svi su ga unapred proglasili najboljim u istoriji, a preteći će ga i Nole i Rafa. Pred Novakom je još par godina igranja, dovoljno da preskoči Federerove cifre. Nadal je već jako istrošen, i pitanje koliko će mu još telo dozvoliti da besomučno bije lopticu