Dejan Nestorović i Ana Brnabić
Privatna arhiva
Dejan Nestorović i Ana Brnabić

Privatna arhiva

Dejan Nestorović i Ana Brnabić, Foto: Privatna arhiva

Borac za ljudska prva i direktor NVO "Sigurna pozicija'' susreo se juče u Beogradu sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, koja je u centru Beograda podržala "Prajd''.

- Ana je naš prozor u svet, naš novi moderni brend, koji posle serije neelokventnih političara iz bivšeg režima, predstavlja pravo osveženje na svetskoj političkoj i medijskoj sceni. Njena državno-političa uloga je vredna poštovanja. Energija, elokventnost zrače iz Ane, samo se nadam da će skupiti snage i mudrosti da se izbori sa zaostalim mentalitetom, koji koči našu zemlju. Srbiji je potreban novi zakon, koji će zaštiti manjine, omogućiti im pravo na život, rad i slobodan vazduh. Srbija mora da pokaže da su prava ista za sve. Naša zemlja mora da se oprosti od paganskih navika, u ovom procesu modernizacije. Zajedno možemo sve - rekao je za Alo! Dejan Nestorović aktivista i borac za prva žena iz Novog Sada.

Komentari (2)

Udbica

18.09.2017 22:30

Bravo za Nestorovica. Lepo je kad jedan tako ugledan gradjanin izjavi ovako nesto. Nestorovic je nasa buducnost. Brzo su nas pregazili. Hvala ovim u keceljama hvala Taxiiu, lepo im ide.Bas lepo.

Mister

19.09.2017 00:29

Nestorovic pruza ruku,a Djordjevic naocigled miliona gledalaca ignorise....e sad procenite njenu velicinu