USKRŠNJA ČAROLIJA ZA MALIŠANE IZ „JUSE“ I „N.H. DUŠAN DUGALIĆ“
Foto: Privatna arhiva/Foto: Opština Vračar

Sa željom da im ovaj Uskrs ostane u najlepšem sećanju prvi čovek Opštine Vračar uručio je mališanima iz Doma „Dragutin Filipović Jusa“ slatke paketiće i sa njima razgovarao o običajima koji prate ovaj značajan praznik. „Želja nam je da radost Uskrsa podelimo sa najmlađima, jer je jedan od prioriteta u radu Gradske opština Vračar upravo briga o deci i stvaranje uslova za njihovo srećno i bezbrižno odrastanje. Uskrs je vreme kada treba da pokažemo solidarnost, da se radujemo i budemo zajedno“, izjavio je predsednik Gradske opštine Vračar u razgovoru sa rukovodstvom Doma.

 

Nakon toga, akademik prof. dr Milan A. Nedeljković posetio je Osnovnu školu „N. H. Dušan Dugalić“ i razgovarao sa direktorom i osobljem Škole.

„Danas smo posetili školu koja se bavi obrazovanjem dece sa smetnjama u razvoju. Kapacitet Škole je 100 učenika, a trenutno je pohađa 92 učenika. Tokom posete uručili smo 60 uskršnjih poklon paketića učenicima, kako bismo ih obradovali pred najradosniji hrišćanski praznik Uskrs. Iskoristio bih ovu priliku i da rukovodstvu škole, nastavnom osoblju i učenicima čestitam ovaj veliki hrišćanski praznik .Smatram da je ova Škola, zajedno sa Domom ‘Dragutin Filipović Jusa’ koju smo, takođe, danas posetili, ustanova sa velikom odgovornošću, kako nas koji rukovodimo lokalnom administrativnom zajednicom, tako i vaspitača, defektologa, rukovodioca. Kao lokalna samouprava stojimo na raspolaganju ustanovama kad god nešto treba. Vrata naše Opštine su za vas uvek otvorena i rado posećujemo vašu Školu“, zaključio je predsednik Gradske opštine Vračar u razgovoru sa direktorom Osnovne škole “N.H. Dušan Dugalić”.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading