gužva
Foto: Alo/Printscreen/ Naxi kamere

Velike kolone su preko mosta na Gazeli, zatim na Brankovom i Pančevačkom mostu, na sva tri u pravcu ka centru grada. Usporeno se vozi i autoputem kroz Beograd, a najgore je od Beogradske arene pa do Dušanovca, što je u dužini od oko sedam kilometara.

Kako se vidi na kamerama, ni oni koji su u centru grada nisu pošteđeni vožnje mic po mic. U Nemanjinoj su velike kolone vozila u smeru ka Salviji, ali i kod Vukovog spomenika.

 

Preko Brankovog mosta u smeru ka gradu, automobili faktički mile i usporeno se kreću.

Preko Pančevačkog mosta u smeru ka gradu su takođe velike kolone vozila.

Gužve se mogu pratiti i preko Gugla mapa, a na potezu od Beogradske arene, preko mosta Gazeli pa sve do Autokomande obeleženo je bordo, odnosno crvenom bojom, što predstavlja veoma usporen saobraćaj.

GOOGLE MAPS / SCREENSHOT

GOOGLE MAPS / SCREENSHOT

 

 

Gužve su i kod Mosta na Adi, u Radničkoj ulici.

GOOGLE MAPS / SCREENSHOT

GOOGLE MAPS / SCREENSHOT

 

 

Mili se i vračarskim ulicama, na Crvenom krstu, kao i u Ruzveltovoj ulici, zatim u Bulevaru despota Stefana i u mirijevskim ulicama - Milana Rakića i Mite Ružića.

GOOGLE MAPS / SCREENSHOT

GOOGLE MAPS / SCREENSHOT

 

 

Velike su gužve i na Bogosloviji, a najviše od Novog groblja do samog kružnog toka.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading