BusPlus
Dejan Briza
BusPlus

Dejan Briza

BusPlus, Ilustracija: Dejan Briza

Napad se dogodio između stajališta "Jablanička" i "Kneževac", gde je nepoznati nasilnik pesnicom udario M. D. u desno oko, dok je kontroloru N. P. povredio desnu ruku.

Nakon što je vozač otvorio vrata putnik je pobegao. Intervenisala je policija, a ekipa Hitne pomoći je kontrolore prevezla u Urgentni centar gde je N. P. konstatovana teška telesna povreda šake, odnosno prelom prstiju na više mesta, a drugi kontrolor zadobio je lakše povrede oka.

Podsetimo, proteklih dana u prestonici je zabeleženo više sličnih slučajeva, ali i napada na vozače autobusa javnog gradskog prevoza.

Komentari (4)

Tu jedan decko

31.03.2018 07:53

Da oni su svi nevini i fini ljudi,ma dajte molim vas,pazite sta pisete.Licno mene je pre 20ak dana udarilo sluzbeno lice bus-plusa na sajmu iako sam imao uredno otkucanu kartu(firma m placa direktno kartu),i naravno vratio sam mu gde sam posle sacekao policiju i rekavsi sta se desilo,dok su on i njegov kolega tvrdili da sam ih ja prvi udario i vredjao.Svi su oni isti maltretiraju ovaj narod!

Dana

31.03.2018 09:14

@Tu jedan decko - Jadan i siromasan narod terorisu nekulturni i neobrazovani kontrolori.Imam mesecnu karticu, ali mi je zao ljudi koji su zrtve nasilnih kontrolora , cesto ne govore istinu.

Pop

31.03.2018 10:05

@Tu jedan decko - Možda je odmazda za onog putnika kojeg su prebili sami kontrolori. Sad se može reći da nam je u krvi nasilje.

Njanjava

03.04.2018 13:34

Upravo sam gledala snimke i mogu reci da ova vest nije tacna. Putnik nije udario, vec je udaren. Putnik nije pobegao vec je tucen po izlasku iz autobusa i to dok lezi na zemlji. Otud polomljeni prsti kontroloru. Imate snimke na facebooku, dele ih svi.