NESVAKIDAŠNJI SNIMAK SA STEPENICA U PALATI SRBIJA Šta se desilo iza kulisa Kriznog štaba između doktora Kona i Nestorovića?

Epidemilolog Predrag Kon je odvojio svoje vreme kako bi dao odgovor na naše pitanje

Predrag Kon i Predrag Nesttorović
Predrag Kon i Predrag Nesttorović, Foto: Colage

Na doktora Kona naišli smo nakon konferencije za novinare Kriznog štaba, na stepenicama Palate Srbija, gde je ekskluzivno za Alo.rs u kratkoj izjavi, razjasnio šta se desilo iza kulisa Kriznog štaba između njega i doktora Nestorovića.

Na pitanje našeg novinara, u kakvim je odnosima sa doktorom Branimirom Nestorovićem, epidemiolog Predrag Kon je izneo jasan stav.

-  U dobrim sam odnosima. Mislim mi imamo različite stavove o mnogim stvarima, ali to nema nikakve veze. Ja lično nemam ništa protiv njega, iako su nam, ponavljam, stavovi različiti - rekao je Kon.

Doktor Kon je posle konferencije bio raspoložen da odgovori na pitanja našeg novinara, a šta je sve otkrio o drugom talasu i otvaranju granica, pročitajte ovde: Naš novinar snimio doktora Kona kad su se kamere ugasile: Ne vidim da ćemo se iz ovog izvući...

Podsetimo da je Krizni štab izneo informacije o stanju sa korona virusom u Srbiji.

U poslednja 24 časa testirano 9.858 osoba od čega 295 pozitivnih. Preminulo je devet osoba. Do 15 časova u Republici Srbiji testirane su ukupno 713.104 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

U poslednja 24 časa preminulo je 9 osoba od koronavirusa. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 614.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi