IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA Od ponedeljka do petka radovi u zoni klizišta Umka
Foto: Shutterstock

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-80, u zoni tunela Pržojna padina i Progon - radovi na održavanju putne ITS opreme, od ponedeljka, 21. februara, od 10 časova do petka 25. februara.


Za vreme izvođenja radova doći će do zauzimanja desne tunelske cevi tunela Pržojna padina i Progon, a saobraćaj će se preusmeravati na levu tunelsku cev gde će se odvijati dvosmerni saobraćaj.

Barajevo (Baćevac) - Barajevo (Lisović), sutra od 8 do 11 časova, obaviće se snimanje scena filma, uz povremene, kratkotrajne obustave saobraćaja u trajanju od 3-5 minuta, uz asistenciju saobraćajne policije.

Snimanje će biti obezbeđeno adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Kaličina - Knjaževac, od 21. februara do 31. marta, od 7 do 17 časova - radovi na rekonstrukciji ivičnjaka i izradi trotoara. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati dvosmerno na suženom delu kolovoza, bez smanjenja broja traka.

Golubinci-Stara Pazova, u delu ulice Ćirila i Metodija u Staroj Pazovi, do 1. marta obustava saobraćaja zbog izgradnje nadvožnjaka. Alternativni putni pravac je put Stara Pazova - Inđija i Inđija - Putinci.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading