POMAŽEMO SVAKOJ PORODICI KOJOJ JE POTREBNA POMOĆ Vesić na potpisivanju ugovora o donaciji sredstava za izgradnju pet kuća u Glini (FOTO)
Alo.rs

Ugovori su potpisani između donatora sredstava, izvođača radova i fondacije za decu i mlade Beograda "Gnezdo", kao i korisnika donacije.

Ulogu posrednika u ovom projektu imao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je spojio srpske kompanije, Fondaciju "Gnezdo" i ugrožene u Hrvatskoj kojima je bila nepohodna pomoć, zbog čega mu je gradonačelnica Gline Branka Bakšić uručila zahvalnicu.

Vesić je izrazio zadovoljstvo što je mogao da pomogne srpskim građanima kojima su kuće stradale u zemljotresu, podsećajući da oni sve vreme, od kako su im kuće srušene žive u improvizovanom smeštaju i ne tako prijatnim uslovima.

"Srećan sam što je Beograd ovo danas uradio i što Grad ima priliku da pomaže Srbima gde god da žive u regionu. Trudim se, u ime Grada, da izađemo u susret svakoj porodici kojoj je pomoć potrebna, jer društvo postoji da bismo bili solidarni", kazao je Vesić.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading