INCIDENT NA ZVEZDARI Popio pola litra rakije pa napravio haos u školi!
Foto: privatna arhiva

Lepa svečanost upriličena u čast prvaka u Osnovnoj školi „Dragojlo Dudić“ na Zvezdari ostala je u senci incidenta koji je prouzrokovao jedan pijani roditelj.

Direktorka škole Daniela Pavić izjavila je za Alo! da je priredba organizovana u prepunom školskom dvorištu.

- Dok su deca u kostimima Diznijevih junaka uživala uz muziku, primetila sam muškarca koji se iz mase izdvajao po visini. Mahao je rukama i stalno dobacivao. Videla ga jesam, ali nisam obraćala pažnju, bila sam fokusirana na svečanost. U jednom trenutku je prišao, nagnuo se telom prema meni, ali nije me ni dotakao, ni udario. Odmah su prišla tri sadašnja roditelja, moji bivši đaci, i sklonili ga - opisala je neprijatnu situaciju direktorka.

Kako je istakla, u blizini se našla policajka, verovatno iz MUP-a Zvezdara, koja je intervenisala i pijani muškarac je priveden.

- Škola nema školskog policajca, a to je vrlo važno. Bićemo veoma zahvalni ako se nešto promeni. Nemamo ni status službenog lica, da bi Tužilaštvo moglo da pokrene postupak, zbog svega toga ovo se verovatno neće tretirati ni kao prekršaj - objasnila je Pavićeva, i dodala da su đaci u svakom trenutku bezbedni, jer su dežurni nastavnici raspoređeni kako u objektu škole tako i u dvorištu.

INCIDENT NA ZVEZDARI Popio pola litra rakije pa napravio haos u školi!

Foto: privatna arhiva

 

Posebno je naglasila da ne želi promociju škole zbog ovog incidenta, jer imaju da se pohvale brojnim drugim vrhunskim rezultatima.

- Nisam ni prepadnuta, ni jadna, kako su neki napisali. Mogla sam sama da se zaštitim, nisam želela da reagujem, smatrala sam da je to neprimereno događaju - rekla je direktorka, koja nam je otkrila da je bila prvakinja države u karateu i bivša reprezentativka.

Inače, kako je ustanovljeno u policijskoj stanici, pijanom muškarcu koji je napravio incident izmereno je 2,78 promila alkohola u krvi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading