TAJNA DEDA MILOVANA Klistirao je Čedu Jovanovića i utapao ga u ljute paprike, a sada je otkrio nekoliko saveta
Foto: RINA

Jovanovića je, naime, u život, po sopstvenim tvrdnjama, vratio deda Milovan kod koga je u maju ove godine prošao kroz četrdesetodnevni program lečenja biljnim tinkturama u selu Dub kraj Bajine Bašte. Nakon njega posao deda Milovana je procvetao i mnogi su se izlečili prirodnim putem.

Deda Milovan je otkrio nekoliko korisnih saveta o ishrani.

- Ja nemam pacijente, jer nisam lekar i nemam prava da lečim. Ja sam doktor nauka prirodne medicine, ali sam registrovan u APR kao "Udruženje centar za prirodne alternative" koje za delatnost ima uklanjanje i prevencija bolesti prirodnim putem.

Oglasio se Čeda nakon najnovijih problema sa zakonom - Alo.rs

- Ja ne lečim, ja samo učim ljude da se sami leče. Nema nejednačine bolesti, ima samo nejednačine ljudi koji neće da poprave svoje loše navike. Osnovan je stil života i način ishrane. Ma šta je majka, ishrana je otac svih bolesti.

ČEDA PONOVO U PROBLEMU Divljao automobilom na Novom Beogradu, a onda utvrđeno da vozi bez dozvole! - Alo.rs

- Najveća zabluda koja postoji je kada se posle obroka pojedu slatkiši i voće. Jer kada se pojede obrok, tada je pun želudac i ne mogu da prođu kolači i voće u creva, jer se oni u crevima vare. Ima jedna priča da je umro čovek od tiroze jetre. Nikada nije popio kap alkohola, ali je zato jeo kolače i voće posle ručka. Najbolje je jesti kolače i voće 2 sata pre obroka ili 2 sata posle obroka.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading