TAČNO U 13 ČASOVA! NEDA DANAS POTPISUJE SVOJU KNJIGU Roman „Zora je svanula“ planuo, štand Alo! hit na Sajmu!
Alo/ Dejan Briza

Ispred štanda Alo! Media Systema već prvog dana Sajma knjiga stvorila se ogromna gužva, kada su se okupile stotine posetilaca koji su želeli da im folk zvezda Neda Ukraden potpiše autobiografsku knjigu „Zora je svanula“.

Interesovanje za ovu knjigu bilo je veliko - samo što je puštena u prodaju - knjiga je razgrabljena jer je njenih obožavalaca bilo iz svih gradova Srbije, ali i iz regiona. Oni su satima strpljivo čekali u redu pre nego što je najveća regionalna zvezda došla na unapred zakazano potpisivanje svoje autobiografije.

Život su suze i smeh

U romanu „Zora je svanula“, objavljenom u izdanju naše kuće, Neda Ukraden je opisala najzanimljivije događaje iz svoje duge karijere, a posebno se osvrnula na svoj brak i veze sa svim muškarcima u životu.

- Postoje rane koje čovek nikada ne odboli, kao što postoje i sreće koje će mu dok je živ stavljati osmeh na lice - rekla je autorka romana „Zora je svanula“, i dodala da kada bi imala dugme kojim bih obrisala period od 1992. godine do 2001. godine, to bi istog trenutka učinila.

- Ovo nije priča o mojoj pesmi koja se zove kao knjiga, već priča o meni, vremenu, jednoj zemlji, mnogim lepim, ali i manje lepim stvarima, uspesima, padovima, suzama... - rekla je Neda o svojoj knjizi.

Nasmejana i vrlo raspoložena Neda došla je na promociju svoje knjige sa ćerkom, zetom i unucima, a stotine njenih obožavalaca nisu mogle da dočekaju da se upoznaju s pevačicom i dobiju svoj potpisani primerak knjige.

Brend koji traje

Iako znamo da je Neda Ukraden brend, bili smo zaista oduševljeni neverovatnom posetom našem štandu na Sajmu, svi smo bili dirnuti koliko mnogo je bilo emocija prilikom susreta obožavalaca s Nedom, kaže menadžer korporativnih komunikacija Alo! Media Systema Končita Pjević.

TAČNO U 13 ČASOVA! NEDA DANAS POTPISUJE SVOJU KNJIGU Roman „Zora je svanula“ planuo, štand Alo! hit na Sajmu!

Alo

 

- Ovo je treći roman naše kuće, a odlučili smo da objavimo Nedinu autobiografiju jer je ona brend koji traje, ali i zato što je ova knjiga ne samo njena autobiografija, priča o ljudima, ljubavi, usponima i padovima velike jugoslovenske zvezde, već i zapis o jednom vremenu - rekla je Končita Pjević, i otkrila da će Alo! Media System objaviti i nastavak Nedine životne priče.

TAČNO U 13 ČASOVA! NEDA DANAS POTPISUJE SVOJU KNJIGU Roman „Zora je svanula“ planuo, štand Alo! hit na Sajmu!

Alo/ Dejan Briza

 

Oduševljeni njenom smelošću

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste da su Alo! štand pored mnogobrojnih ljudi iz svih gradova Srbije posetili i poštovaoci Nedinog rada iz regiona.

Kako su nam objasnile dve gospođe iz Sarajeva, nisu želele da propuste upoznavanje s Nedom, zbog čega ne žale što su toliko putovale da bi slobodan vikend provele upravo na Sajmu.

Neda Ukraden: Alo! pouzdan partner

Na nedavno održanoj promociji knjige pevačica je zahvalila Alo! Media Systemu i istakla da se raduje budućim zajedničkim projektima.

- Ova saradnja je došla iznenadno, a na obostrano zadovoljstvo. Zahvalna sam Alo! Media Systemu što je imao njuh da prepozna moj rad, a sebi što sam birala pouzdane partnere. Nadamo se da će ovakvih projekata biti i ubuduće i da ćemo jedni drugima donositi samo lepe stvari - zaključila je pevačica i spisateljica Neda.

- Nedu obožavamo otkako smo devojke. Sve njene pesme volimo. Kada smo čule da će na Alo! štandu na Sajmu knjiga potpisivati knjige i da ćemo moći da se upoznamo s njom, ostavile smo sve i krenule. Pokazala se kao divna i prizemna žena, a kao takvu smo je i zamišljale - rekle su naše sagovornice, dok je nešto mlađi Nedin obožavalac otkrio da je kupio čak pet primeraka njene knjige, i to za članove porodice.

Novi susret obožavatelja sa Nedom Ukraden zakazan je za ponedeljak, 24. oktobra. Neda će u 13 časova na štandu Alo! Media Systema potpisivati svoj roman.

- Došao sam da kupim knjigu za svoju tetku, ali kada sam je prelistao, shvatio sam da će biti zanimljiva i mami i sestrama. Oduševilo me je što je opisala ljubavni život, ali i oštro iskritikovala saradnike. To je vrlo smelo i retko na našoj javnoj sceni - zaključio je on.

Otvoren 65. Sajam knjiga:
Na najmlađima svet ostaje

Ispred Beogradskog sajma od prepodneva su se stvorili dugački redovi onih koji su želeli da već prvo dana posete Sajam knjiga, 65. po redu. Među posetiocima bilo je mnogo dece, koju su najviše privukli štandovi sa slikovnicama, bukvarima i novim knjigama za najmlađe.

Zemlja gost ove godine je Rumunija, a pod sajamskim kupolama biće predstavljeno 30 književnika iz ove zemlje, kao i najpoznatija dela prevedena na srpski jezik koja Rumunija ima da ponudi. Osim Srbije i zemalja regiona, učestvuju i gosti iz Italije, Mađarske, Nemačke, Belorusije, Rusije, Kine, Irana, Švajcarske, Maroka, Egipta, Indije i Poljske.

Beogradski sajam knjiga, pod sloganom „Povratak napisanih“, zvanično je otvorio akademik i dramski pisac Dušan Kovačević, a u ime Rumunije, zemlje počasnog gosta, učesnike sajma pozdravio je pesnik i pisac Mirča Dinesku, koji je na štandu te zemlje kasnije izveo pesničko-gastronomski recital. Izlagači su, kako je najavljeno, za posetioce pripremili i sajamske popuste od 10 do 70 odsto za odabrane naslove. Redovna cena ulaznice je 300 dinara. Beogradski sajam knjiga biće otvoren svakog dana od 10 do 20 sati do sledeće nedelje, 30. oktobra.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Fesja

23.10.2022 20:13

Strasno, kome je zanimljiva ova umisljena pevaljka? Sta ce ona na sajmu knjiga?

Nevenka

23.10.2022 23:13

@Fesja - Mislim,sa punim pravom,obrazovana,elokventna ,lepo peva lepa,kulturna,stilizovana,porodicna,hoces jos,pa sta ti cekas,idi ti!

Neko

23.10.2022 23:17

@Fesja - Imaj ti karijeru kao ona bilo kakvu pa onda komentarisi.Neispunjeni,nezadovoljni sobom druge komentsrisu..i zapamti bolji od tebe,nikada te nece komentarisati,ne bave se nebitnim ljudima,a gori uvek..