UŽAS! Roditelji, znate li šta vam rade deca? Devojčica s kesom na glavi izleće pred auto!
Foto: Alo/printscreen

Na snimku se ne vidi da li je reč o novom izazovu sa društvenih mreža ili „običnoj šali“, ali čin dve devojčice od kojih jedna ima neprozirnu kesu na glavi, a druga je vodi kao psa ulicama zgrozio je javnost.

Sve se desilo kod Beograda na vodi, jedna devojčica stavila je drugoj neprozirnu kesu na glavu i držeći za ručku vodala je okolnim ulicama. Ne hajući za saobraćaj, prelazile su pešačke prelaze, a svedoci koji su snimili događaj su molili boga da nijednu od njih ne udari automobil.

Inače, pre nekoliko meseci sličnu stvar uradio je jedan poznati pevač, takođe usred bela dana. Kako je objavio portal pink.rs, čovek u crvenoj majici sa plastičnom kesom na glavi prešao je raskrsnicu u blizine ružičaste televizije. Kasnije se ispostavilo da je to bio Gagi Đogani, denser i učesnik Zadruge, ali niko nije objasnio šta je zvezdu devedesetih nateralo da uradi nešto tako  bizarno.

Kako je Alo! ranije pisao, nije prvi put da naša deca slepo imitiraju „zvezde“ Tiktoka i bez razmišljanja ponavljaju takozvani prenk. Jedan od njih desio se u beogradskoj osnovnoj školi kada je dečak stavio papirnu kesu na glavu, drugi ga gušio, a treći sve to snimao. O užasnom događaju raspravljalo se i na sednici saveta roditelja. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljubiša

22.12.2022 10:47

I posle drugi kriv a ne roditelji.