BESNI RAT STANARA U BEOGRADSKOJ ZGRADI! Ređaju se oštre poruke: Skalpelom to reši! Ili mu postavi smrdljive kese! (FOTO)
Foto: Shutterstock/Shutterstock

- Ovako izgleda kad sirotilja u stanu od 100 metara kvadratnih nema mesta za sopstveno smeće - piše u objavi koja je pokrenula lavinu komentara.

- Moja komšika drži dve kese ispred vrata već dva dana. Doktor u Kliničkom inače na infektivnom - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Ovi stalno to rade. Zato sam slikala. A da vidiš ulaz kako je lepo sređen, slike po zidovima, venčići od cveća, kišobrani, dečji trotineti i bicikli, porodična atmosfera. I onda ovi ture kontejner! Seljana.

Ipak, neki su pisali da je kesa možda trenutno tu ili su krenuli da je bace.

- E, a možda treba da krene nekud, pa izneo ispred da ne zaboravi da ponese. Na kratko i ja to radim, ne mogu zbog debelog da stavim unutra na vrata, zato što krene da rovari.

Neki su pak bili oštri i nadovezali se na to da ovoga nije bilo pre dve decenije.

 

 

- Kod mene isto. A, do pre dvadesetak godina nije bilo tako. Šta nam se to dogodilo? Došli divlji, isterali pitome - stoji u komentaru.

Povodom ove fotografije i besnih komšija pojedini korisnici Tvitera su u komentarima pisali savete šta da urade stanari zgrade kako se ovo više ne bi ponavljalo.

- Skalpelom iseci kesu. Nikad više neće ostaviti ispred vrata. Ja sam tako rešio problem dok sam živeo u stanu. Istina, kesa je bila crna i mnogo veća. Otvorite kesu i naslonite je na vrata. Ostavite im pored njihove kese još pet komada, što smrdljivijih, i očas posla nauče red - glasili su neki od predloga.

Takođe, stanari tvrde i da se u nekim zgradama na hodinicima nađe orman, mašina, cipelarnik...

- Taman ih naučiš da se ne izuvaju ispred stana, a oni počnu da izbacuju đubre... Moj komšija ispod ima 250 kvadrata i isto nema mesta za djubre. Još je u onim kesicama s pijace, nema pare za kesu za smeće - glasi jedan od komentara u nizu, dok u ostalim stoji:

- Ježim se od ovakvih stvari kao i obuća ispred vrata na hodniku, a o sušenju veša da ne govorim.

Jedan korisnik Tvitera je objavio i fotografiju neke "starudije" koja stoji ispred stana njegovog komšije.

- Već 10 dana...

U suštini korisnici su bili saglasni oko toga da je smeće ispred vrata stana redovna pojava u zgradama.

- Jednom sam opomenula komšinicu na spratu, četiri kese a tri puta pre toga neko izlazio iz stana. Kaže "pa nema ništa smrdljivo u kesama". Pa drži ih u stanu bre! Jednom sam zatekla kesu sa smećem u korpi na biciklu - piše u komentaru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading