Vrčin
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Na groblju u Vrčinu danas je sahranjena Anđela B. (15), devojčica koja je zajedno sa drugom Vukom G. (18) poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći, na pružnom prelazu u Vrčinu. 

Tužna povorka prijatelja, drugara i meštana ovog beogradskog naselja krenula je u 12:30 časova ka grobnom mestu gde će tinejdžerka biti sahranjena. Sahrani je prisustvovao i pogrebni trubački orkestar. 

Uplakani drugari nose su bukete cveća i vence  drugarici koja je do pre dva meseca sa njima sedela u školskoj klupi. Mladi Anđeo, je sahranjen u belom sanduku, piše Republika.

Poslednjem ispraćaju, a potom i ukopu prisustvovala je uprava Osnovne škole, na čelu sa direktorom Dobricom Sinđelićem i odeljenskim starešinom nastavnicom informatike.

Porodica se tužnom porukom oprostila od malog anđela i na vencu napisala "Poslednji pozdrav našoj ćerci".

Podsetimo, Anđela se kobne noći, između ponedeljka i utorka, videla sa dugom i drugaricom Mionom Đ. i Vukom G, nakon čega su otišli da se provozaju po kraju. Seli su u automobil za čijim je volanom bio osamnestogodišnji Vuk G, koji je vozilom upravljao sa probnom dozvolom. 

U jednom trenutku, na pružnom prelazu oko 23:20  pri pokušaju da pređu automobilom šine na njih je naletela lokomotiva koja je udarila u automobil, a potom 70 metara gurala auto. 

Vuk i Anđela podlegli su zadobijenim povredama, a drugarica Miona je ispala iz auta i preživela. Ona je zbrinuta u bolnici i trebalo bi danas da bude puštena kući.

Vozač "Pežoa 308" Vuk G. je juče sahranjen na groblju u Vrčinu.

Nema sveštenika, jer nije krštena. Ispraćaju prisustvuju brat majka otac i ocuh.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading