Vulkančić
Foto: Promo/Promo

Vulkančić je objavio fantastičnu knjigu za decu uzrasta do tri godine – Britanika: Bebina prva enciklopedija, koja poziva na igru i istraživanje sveta oko nas. Enciklopedija je nastala u saradnji sa dr Amandom Gamer, neuropsihologom sa višedecenijskim iskustvom u radu sa decom, zajedno sa stručnjacima iz različitih oblasti.

Ova knjiga je savršen temelj za izgradnju istraživačkog duha i afirmacije za celoživotnim učenjem.

Zavirite u stranice ove jedinstvene enciklopedije za najmlađe i uz vesele, živopisne ilustracije, kontraste i onomatopeje, dete će na sasvim novi način učiti o vremenskim prilikama koje postoje, hrani, voću, povrću, mašinama ili pak oblicima i veličinama koje treba da razlikuje. Ovo izdanje može biti idealan poklon za najmlađe.

Autorka Sali Sajms je godinama radila kao grafički dizajner dečjih knjiga dok nije počela da ih piše. U saradnji sa Britanikom objavila je nekoliko knjiga, a pojedine su i nagrađivane.

Vulkančić

Promo

 

Ilustratorka Hanako Klulou je studirala psihologiju na Univerzitetu u Londonu pre nego što se njena ljubav prema crtanju ponovo rodila. Nastavila je da radi kao ilustrator prvenstveno dečjih knjiga i uživa u kreiranju jasnih i toplih ilustracija. Ilustrovala je različite slikovnice, ali i edukativne knjige.

Dr Amanda Gamer je doktorirala na neuropsihologiji i ima više od dvadeset godina iskustva u radu sa decom. Uz svoje formalno obrazovanje i bogato radno iskustvo, dr Amanda Gamer je širom cele Velike Britanije poznata kao glavni stručnjak za pitanja o razvoju deteta i pospešivanju učenja kroz igru.

Vulkan izdavaštvo objavilo je više sličnih naslova: Moja prva slikovna enciklopedija: Bebe životinja, Domaće životinje, Dinosauri i Moja velika knjiga saznanja: Svet oko nas.

Sjajna Britanika: Bebina prva enciklopedija dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading