drvo železnik
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon što je dugo pokušavao sam da se vrati odakle je došao, momak se uspaničio i od drugara je tražio da mu pomognu. Kako nema iskustva u veranju, on je stajao razapet između tri grane, već na ivici snaga, jer su i strah i umor učinili svoje. 

Kako nisu imali načina da mu pomognu sa zemlje, niti su hteli sami da se penju pa da tako probaju da ga zadrže, njegovi drugari su pozvali vatrogasce spasioce koji su rešili problem upotrebivši merdevine. 

"Vatrogasci dosli da skinu klinca, koji se verovatno zbog tik tok lajkova popeo na drvo i ne zna da sidje...steta sto je pusten bez zvanja roditelja i kazne", ovako je situaciju prokomentarisao korisnik Instagrama koji je poslao snimak ovoj stranici, a ispod su se nizali komentari. 

 

"Čudi me da je umeo i da se popne,ta aplikacija nema na pametnim telefonima,mora da se koristi mozak...", napisao je jedan korisnik, dok mu je drugi odgovorio: 

"Ni prvi ni poslednji koji se popeo na drvo pa nije znao da siđe. Kakva kazna, kakvi roditelji, pa šta što su došli vatrogasci da ga skinu sa drveta i njima je to verovatno bilo osveženje. Da se deca više penju na drveće, a da se roditelji i okolina manje mešaju, imali bi mnogo kvalitetnije ljude."

U odbranu dečaka je ipak stala jedna korisnica koja je izgleda upoznata sa situacijom: 

"Ne ke***e kad ne znate, nije zbog Tiktoka nego mu je drug bacio ključeve na drvo pa se popeo da ih skine", objasnila je ona. 

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading