ODLUČENO! Srbijagas neće zaračunavati kamatu na račune za oktobar
epa/ROMAN PILIPEY

Kako je navedeno, zbog obustave rada u Pošti Srbije, koja je trajala od 24. oktobra do 23. novembra, računi za komunalne usluge sporije su pristizali u poštanske sandučiće korisnika.

JP Srbijagas je potvrdio da neće biti zaračunavanja „kaznene“ kamate za kašnjenje u plaćanju računa za potrošnju u oktobru mesecu, dok je iz Elektroprivrede Srbije saopšeno da je produžen rok za plaćanje računa do 30. novembra.

Onlajn uvid u potrošnju, račun na mejl

Srbijagas pustilo je u rad platformu trgovine prirodnim gasom „Moj Srbijagas“ koji registrovanim korisnicima pruža mogućnost uvida u račune prirodnog gasa, kao i dobijanje računa na imejl adresu.

Platforma pruža mogućnost uvida u potrošnju u prethodne dve godine i stanje duga, objasnili su iz ovog preduzeća.

Kupci koji žele da koriste usluge portala moraju da podnesu Prijavu za registraciju korisnika (fizičkog lica) platforme „Moj Srbijagas“.

„Na početnoj strani platforme https://moj.srbijagas.com/pocetna u delu Moj Srbijagas, odabrati opciju 'registrujte se' i u okviru kategorije korisnika 'fizičko lice' preuzeti set dokumenata (Prijava, Uslovi korišćenja i Izjava o privatnosti), koje je potrebno popuniti, potpisati i dostaviti administraciji putem adrese mojsrbijagas.beograd@mojsrbijagas.com  tj. mojsrbijagas.novisad@mojsrbijagas.com  ili lično u prostorijama preduzeća“, navodi se u obaveštenju.

 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading