TDM
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Kolika je čast dobiti ovo priznanje, objasnila je Maja Mijaljević, Finansijski direktor kompanije TDM d.o.o. Beograd.

Šta za vas i vaše zaposlene znači dobijeni sertifikat?

Dobijanje Platinastog sertifikata za nas, zaposlene u TDM-u, predstavlja veliku čast i privilegiju što smo u tako odabranom društvu. Prvenstveno smo ponosni zbog činjenice da smo kao mala firma stali rame uz rame sa kompanijama koje su po veličini i kapitalu znatno veće od nas i čiji brendovi su i te kako poznati potrošačima širom sveta. 

@alo_portal Na početku svake grejne sezone nas uvek muči isto pitanje - kakav je kvalitet grejanja u prostoru u kom boravimo. Grejna sezona je uveliko počela, a članci na vašim radijatoru su hladni ako stanujete u zgradi gde postoji sistem centralnog grejanja, problem može biti vazduh koji se nakupio u sistemu, ali i ventil na radijatorima. Taj problem se kažu srtručnjaci najlakše rešava ugradnjom kvalitetne opreme u vašim termo –tehničkim instalacijama! #alo #alodnevnenovine #alonovine #tdm #kamenac #foryou #fypシ #viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

Koji su vaši budući planovi za održavanje uspešnog poslovanja?

TDM poslednjih šest godina za redom posluje sa najvišim AAA kreditnim rejtingom, što najbolje govori o kvalitetu našeg rada u vreme velikih iskušenja sa kojima se susreće svetska ekonomija. Za nas je kvalitet način na koji mi obavljamo svoj posao sa ciljem da povećamo broj ne samo zadovoljnih, već i lojalnih poslovnih partnera sa kojima ćemo graditi dugotrajnu i kvalitetnu poslovnu saradnju. U ostvarivanju ove misije ulažemo maksimalan trud i posvećenost da se zadovolje svi postavljeni zahtevi, kao i da se stalno poboljšava sistem menadžmenta kvalitetom.

@alo_portal Srpska firma TDM, dobitnik prestižnog platinastog sertifikata, predstavila je svoje inovativne sisteme na 54. Međunarodnom kongresu i izložbi o KGH-a (klimatizaciji, grejanju i hlađenju)! #alo #alodnevnenovine #alonovine #tdm #foryou #fypシ #viral ♬ original sound - Alo_portal

Koji citat Vas najviše motiviše?

Lično više volim domaće poslovice od citata. U razgovorima sa poslovnim partnerima često se javi potreba da kažem – poverenje se teško stiče, ali veoma lako gubi. Mi u TDM-u se uvek trudimo da gradimo i negujemo partnerske odnose, a to je prosto nemoguće bez međusobnog poverenja. Iskreno se nadam da će Platinasti sertifikat biti motiv više nekim potencijalnim poslovnim partnerima da nas kontaktiraju, a mi ćemo se truditi da njihovo poverenje ne izneverimo.

Šta je zapravo platinasti sertifikat?

U analitičkoj kući Dun & Bradstreet d.o.o. na godišnjem nivou sertifikuju poslovne subjekte koji su svojim poslovanjem zaslužili bonitetne ocene A, AA i AAA.

@alo_portal Ono što TDM stvalja na prvo mesto je kvalitet, ali i cena. Jedan od njihovih popularnijih proizvoda jeste magnetni uređaj za tretman vode. Problem sa naslagama kamenca ima gotovo svako domaćinstvo , a zbog ovog "vodenog neprijatelja" često nam stradaju grejači na bojlerima i veš mašinama, TDM ima inovativno rešenje koje pored toga što ne troši nikakvu energiju, ne zahteva ni bilo kakva hemijska sredstava za rad. #alo #alodnevnenovine #alonovine #tdm #foryou #fypシ #viral ♬ original sound - Alo_portal

Poverenje i verodostojnost poslovanja danas su danas retka odlika. Uzimajući u obzir preplitanje različitih faktora koji utiču na okruženje, danas je teško pronaći pouzdanog partnera. Vlasnici sertifikata bonitetne izvrsnosti spadaju u retke poslovne subjekte koji se mogu pohvaliti ocenom i to kažu svim svojim poslovnim partnerima sa kojima već sarađuju ili tek nameravaju da sarađuju u budućnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
TDM

Komentari (0)

Loading