KAKVA FILMSKA PRIČA! Jurio za lopovom, uzeo mu novčanik, a onda se desilo nešto neočekivano
Tanjug

Da postoje požrtvovani i nesebični ljudi, spremni da pomognu i neznancu, svedoči i nedavni slučaj iz centra Kragujevca, koji više liči na filmski scenario nego na svakodnevicu.

Na društvenim mrežama, naime, pojavila se objava N. P. koji je ukratko opisao kako je po centru grada jurio džeparoša. 

On je bio očevidac pljačke jedne starije gospođe! Ništa nije prepustio slučaju, već se odmah dao u poteru za njim, s namerom da ženi vrati ukradeno. 
- Malopre kod Ureda (centar Kragujevca), na ulazu u autobus br. 3 za Bresnicu...Ukraden novčanik starijoj ženi. Video sam džeparoša i pojurio ga, stigao ga i uzeo mu novčanik! Nažalost, gospođa je ušla u autobus. Ako je neko zna neka mi se javi (ostavio je i svoj broj mobilnog telefona u objavi) da se dogovorimo gde da joj uručim novčanik - napisao je ovaj Šumadinac u objavi u kojoj je postavio i fotografiju lične karte i novčanika gospođe Mirjane S.

Pošto mu se nedugo zatim niko nije javljao, naš sagovornik kaže da je krenuo da novčanik preda tamo gde će žena sigurno otići da bi prijavila da je pokradena.

- Igrom slučaja našli smo se u policiji. Ja sam otišao da predam novčanik, a ona je tamo već bila sa suprugom. Nisam je prepoznao. Dok smo čekali ispred kancelarije....čujem da priča da su joj u novčaniku bila sva dokumenta. Ubacim se u priču i pitam gde je to bilo? Kad mi reče "kod Ureda" , sve mi je bilo jasno. Izvadih novčanik iz jakne i dadoh joj. Kada je videla da su joj sva dokumenta tu, ona se rasplakala od sreće. Ta radost u njenim očima je za mene najveća nagrada - ispričao je za Informer N. P. koji kako kaže ne voli popularnost. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading