Loto
Foto: Alo/Alo/Masonari Jošida

Dokaz da kod nas i običan čovek može da osvoji 5 miliona evra. Tako je sinoć  u 101. kolu igre na sreću , srećni dobitnik osvojio 5.100.000 evra (595.361.532,50 dinara) što je druga po visini Loto sedmica u istoriji Drzavne Lutrije Srbije. Neko će u Pančevu Novu godinu dočekati kao milioner. Ekipa ALO!  pronašla je mesto gde je ovaj listić  uplaćen , a ukupna uplata bila je samo 450 dinara. 

 Ljubazna prodavačica dočekala nas je osmehom i odmah priznala da ovo čak nije prvi put.

- Ovo je već druga sedmica koja je bila kod mene. A o bingu i bingo plusu da i ne pričam... Tu tek koliko je šestica bilo - kaže veselo Jasna. 
Svakome poželi sreću , jer je i ona -  kako kaže - srećna i zadovoljna: 
Živa sam zdrava sam, donesm nekom sreću i ja sam srećna!

Jasana Jelenić je jedini radnik tako da je zasigurno ona bila u smeni kada je otkucana dobitna kombinacija. Ovde radi već godinama pa je tako i stekla poverenje stalnih mušterija.

Loto

Alo/Masonari Jošida

 

- Nekada se desi da odu na odmor pa me nazovi da im uplatim jer nisu stigli da uplate ili pak kasne. Ovo je moja arhiva za sve one koji imaju poverenje u mene da mi ostave listiće - kaže Jasna kroz smeh.
 Pančevci su čuli da je među njima milioner ,pa smo pitali sugrađane srećnog dobitnika da li oni znaju njegov identitet: 
Gospodin koji je već čekao u redu da uplati svoj listić kaže da se sinoć  slavila jedna od najčešćih srpskih slava Sveti Nikola, te je pobednik lako mogao da kamuflira slavlje zbog dobitka na Lotou i da nikom ništa ne bude čudno. 
Drugima je pak bilo žao što to nisu baš oni.

Loto

Alo/Masonari Jošida

 


Inače, dobitna kombinacija glasila je: 13, 31, 36, 7, 25, 20, 2 

Najveca sedmica u istoriji lutrije izvučena je u 4, kolu 15.01.2019., a dobitnik iz Subotice osvojio je 6.05 miliona evra. 

Dobitnik ima 60 dana od objavljivanja nezvaničnog izveštaja za naredno kolo, jer od tog trenutka izveštaj za prethodno kolo postaje zvaničan (a objavljuje se u petak za 102. kolo)

Najčešće se dobitnici ne javljaju odmah po izvlačenju, već sačekaju nekoliko dana, ali se nikada u istoriji Lutrije i Loto igre nije desilo da se dobitnik nije javio.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading